Άννα Μαρία Βέλλη: Η οργισμένη απάντησή της στα σχόλια του Άρη Καβατζίκη για τη συμμετοχή της στις «Κούκλες» [pics]

Άννα Μαρία Βέλλη: Η οργισμένη απάντησή της στα σχόλια του Άρη Καβατζίκη για τη συμμετοχή της στις «Κούκλες» [pics]
Σάλος προκλήθηκε από χθες τόσο η συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» όσο και η συμπεριφορά της απέναντι στις κάμερες. 
Η νικήτρια του πρώτου Greece’s Next Top Model θέλησε να δοκιμάσει τις ικανότητές της και στην υποκριτική, με συνέπεια πολλοί να «πέσουν να την φάνε» γι’ αυτή της την επιλογή. 
Εκτός από το γνωστό μοντέλο, μεταξύ των πρωταγωνιστριών βρίσκεται και η Άννα Μαρία Βέλλη, γνωστή youtuber, ραδιοφωνική παραγωγός, όμως με σπουδές στην υποκριτική.
Όταν προβλήθηκε το θέμα στην χθεσινή εκπομπή του Πρωινού, οι δημοσιογράφοι σχολίασαν τόσο τη συμμετοχή της Ειρήνης όσο και εκείνη της Άννας Μαρίας σε ένα έργο γραμμένο από τον σπουδαίο δημιουργό Ίψεν. 
Το απόγευμα της Πέμπτης, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που άκουσε από τον Άρη Καβατζίκη, μέσα από τα Instagram Stories της.
Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Βέλλη έγραψε ένα μήνυμα με αποδέκτη τον γνωστό δημοσιογράφο: «Κύριε Καβατζίκη και λοιποί. 
Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια σας για το πρόσωπό μου και επειδή με σθένος σας παρακολούθησα να προσπαθείτε να υπερασπίσετε την τιμή του Χένρικ Ίψεν, ισχυριζόμενος πως έχετε διαβάσει και γνωρίζετε το έργο του επιτρέψτε μου να θεωρώ πως το «διαβάζω» ένα έργο δεν σημαίνει πως το κατανοώ αυτομάτως. 
Θα φρεσκάρω τη μνήμη σας και συνοπτικά θα σας πω πως στο κουκλόσπιτο του Ίψεν – πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το έργο «Κούκλες» στο οποίο συμμετέχω – ο Τόρβαλντ Χέλμερ είναι μία πατριαρχική φιγούρα που χειραγωγεί τη σύζυγό του Νόρα, αποτρέποντας την από να δοκιμαστεί στη ζωή, να αποτύχει και να πράξει αυτοβούλως κάνοντας την «κούκλα» στο «κουκλόσπιτο» του.
Και αναρωτιέμαι δικαίως, τι ακριβώς από τα ειρωνικά σας σχόλια σχετικά με το πτυχίο μου της υποκριτικής ή τα «αυτό το κοριτσάκι δεν μπορούσε να το προστατεύσει κάποιο, γιατί δεν έμενε στο μόντελινγκ και ήθελε να καταπιαστεί με Ίψεν» και άλλα πολλά που είπατε, θεωρείται πως σας διαχωρίζει από τον πατριαρχικής μορφής ήρωα του Ίψεν; 
Κοιτάξτε που τελικά θα μπορούσατε κάλλιστα να ερμηνεύσετε και εσείς Ίψεν και χωρίς πτυχίο ηθοποιού!!! 
Με εκτίμηση, Άννα Μαρία (ένας απλός άνθρωπος που δεν τον καθορίζει το επάγγελμά του)».
Η Άννα Μαρία Βέλλη τοποθετήθηκε δημόσια και αυτή είναι η απάντηση της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στον αέρα του Πρωινού.
epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Μαρία Βέλλη: Η οργισμένη απάντησή της στα σχόλια του Άρη Καβατζίκη για τη συμμετοχή της στις «Κούκλες» [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4301887066891013478
item