Κάλια Ελευθερίου: Έχει σχέση τελικά με τον Γιώργο Λιάγκα; (photos)

Κάλια Ελευθερίου: Έχει σχέση τελικά με τον Γιώργο Λιάγκα; (photos)
H Κάλια Ελευθερίου βρίσκεται στο πάνελ της μεσημβρινής εκπομπής του ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και απάντησε για τις φήμες που τους ήθελαν μαζί.
Η φετινή σεζόν τη βρίσκει να είναι μέλος σε μια από τις πιο δυνατές τηλεοπτικές ομάδες. 
Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στη μικρή οθόνη, και συγκε­κριμένα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ενώ επίλεξε να έχει δίπλα του τόσο πολύπειρους δημοσιογράφους όσο και νέα πρόσωπα.
Κάλια ΕλευθερίουΚάλια Ελευθερίου
Η Κάλια ανήκει, για τα ελληνικά δεδομένα, στη δεύτερη κατηγορία.
«Μετά την εμπειρία που είχα σε πάνελ στην Κύπρο, είχα πει ότι δεν θα το έκανα ξανά. Είμαι πολύ αυ­θόρμητη, δεν μπορώ να λέω πάντα αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. 
Είμαι χείμαρρος. Όταν όμως μου έγινε η πρό­ταση, το είδα σαν πρόκληση. Μου αρέ­σει να λέω «ναι» σε κάτι δύσκολο γιατί κινητοποιούμαι και νιώθω πιο παραγω­γική και δημιουργική.
Σκέφτηκα, λοι­πόν, ότι θέλω να δω αν θα αντεπεξέλθω σε αυτές τις περιστάσεις και αν μπορώ να σταθώ δίπλα σε ανθρώπους με τόση εμπειρία». Μιλώντας για την πρώτη της επαφή με τον Γιώργο Λιάγκα θυμάται:
«Του εξήγησα ότι δεν θέλω να καλου­πωθώ και ότι θα μου πάρει λίγο χρόνο να χαλαρώσω τελείως ώστε να βγάλω τον χαρακτήρα μου. Το κατάλαβε και μου είπε «Εμείς σε θέλουμε για αυτό που είσαι. Θέλω να είσαι ο εαυτός σου, οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό». 
Η συμβουλή του, που ακόμα την κρατάω και συζητάω μαζί του διαρκώς, είναι ότι πρέπει να διαβάζω τα πάντα.
Μέχρι και τώρα μου το λέει. Από τις πιο άχρηστες πληροφορίες μέχρι την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα. Μου έχει πει ότι «Μπορεί να διαβάσεις κάτι που σου φαίνεται ανούσιο και σε μια συζήτηση αυτή η πληροφορία να σου φανεί χρήσιμη»».
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και το δημόσιο χιουμοριστικό σχόλιο του παρουσιαστή κατά τη διάρ­κεια της εκπομπής. Πώς αντέδρασε όταν τα διάβασε.
«Όταν είδα για πρώτη φορά το αναληθές δημοσίευμα που αναφερόταν σε σχέση δική μου με τον Γιώργο, με ξένισε. Δεν με τρόμαξε. Σκέφτηκα ότι όταν ο κόσμος με δει στην πρε­μιέρα, θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει κάτι. Και στην Κύπρο έχει τύχει να πουν και να γράψουν διάφορα. 
Ο Γιώργος βγήκε στην εκπομπή, το χειρίστηκε με τον δικό του τρόπο και πάντα με χιούμορ. Δεν το συζητήσαμε πριν το κάνει. Απλά διαβάσαμε τα δημοσιεύματα, γελάσαμε και μετά βγήκε στον αέρα και το είπε», ανέφερε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Κάλια Ελευθερίου: Έχει σχέση τελικά με τον Γιώργο Λιάγκα; (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7302523064295259337
item