H Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αθήνα!

H Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αθήνα!
Την χαρακτηρίζουν ως την ερμηνεύτρια «φαινόμενο» και όχι άδικα, αφού όλα όσα συμβαίνουν, το επιβεβαιώνουν. Τα τραγούδια της, σαρώνουν με εκατομμύρια προβολές στο Youtube, ενώ το summer live tour της σε δεκάδες πόλεις, από άκρη σε άκρη της Ελλάδας ήταν sold out!
H δισκογραφική είσοδός της στην Panik Platinum, ήταν ακόμη ένα σπουδαίο μουσικό βήμα, ενώ η άφιξή της στα τέλη Σεπτέμβρη στο Tokyo Theater Athens, που θα την απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έρχεται να την καθιερώσει και στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη διασκέδασης.
Η Λένα Ζευγαρά, αποτελεί πλέον το πιο περιζήτητο και πολυσυζητημένο πρόσωπο του ελληνικού πενταγράμμου, κερδίζοντας δικαιωματικά, τη θέση που της ανήκει σε αυτό! 
Δουλεύοντας σκληρά, υπηρετώντας με αγάπη και μεράκι το τραγούδι και τη μουσική, και έχοντας στο πλευρό της, τον φύλακα «άγγελό» της, τον παραγωγό της Μιχάλη Τουρατζίδη, κατάφερε να πραγματοποιήσει τα μουσικά «Όνειρα» της… με σύμμαχό της τον κόσμο!
H τραγουδίστρια, μετρώντας ήδη έξι μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό της, όπως το «Όνειρα» με 4.500.000 views, σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Βασίλη Καρρά-Jenny Tsiko, το «Σήμερα και Αύριο»-«Έλα Έλα» με 2.350.000 views, αλλά και το «Ζημιά», το «Έχασα τη γη», «Που ξαπλώνεις, που κοιμάσαι», «Αμαρτίες» που συμπεριλαμβάνονται στο live unplugged της που υπογράφει μουσικά ο παραγωγός της Μιχάλης Τουρατζίδης, με 5.000.000 views, αλλά και η αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο σε κάθε live εμφάνισή της, αποτελούν τις αποδείξεις… ότι η Λένα Ζευγαρά, δεν χαρακτηρίζεται τυχαία από όλους ως «φαινόμενο», αφού έχει πολύ γερά μουσικά θεμέλια!
Και από τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα έχουν και οι Αθηναίοι την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά, να απολαύσουν, και να αποθεώσουν στο Tokyo Theater Athens, τη Λένα Ζευγαρά
epirusblog.gr
5 of 5
H Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αθήνα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4901587453011357121
item