Ιωάννα Τούνη: Τα σχόλια για την πρώην κολλητή της που πήγε στο GNTM [video]

Ιωάννα Τούνη: Τα σχόλια για την πρώην κολλητή της που πήγε στο GNTM [video]
Μία από τις auditions του GNTM στη Θεσσαλονίκης που ξεχώρισαν είναι σίγουρα αυτή της 27χρονης Λένια Παπασυμεωνίδου, η οποία ήδη εργάζεται ως μοντέλο στη Βόρεια Ελλάδα. 
Αντιδράσεις δεν προκάλεσε ούτε η ηλικία ούτε η εμφάνισή της, αλλά το… λαϊκό, όπως το χαρακτήρισε ο Άγγελος Μπράτης, προφίλ της στο Instagram με τους -σχεδόν- 24.000 followers.
Η Λένια υπήρξε κολλητή με την Ιωάννα Τούνη. Ωστόσο, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, σε παλιότερο Q&A με τους ακολούθους της στο Instagram είχε αποκαλύψει πώς οι δυο τους δεν κάνουν πια παρέα.
Το πρωί της Δευτέρας, η Ιωάννα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρώην φίλη της, ενώ έκρινε και την εμφάνισή της στο Greece’s Next Top Model.
«Η Λένια μπορεί να είναι μοντέλο. Έχει τις αναλογίες, το ύψος. Είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη… Πιστεύω πώς σε ό,τι ειπώθηκε έχει πέσει πολύ μοντάζ. Δεν γίνεται να παίρνουν όλοι οι κριτές τα ίδια ψυχοφάρμακα. 
Την μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη ξαφνικά συννέφιαζαν. Κάτι έχει γίνει… Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. 
Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ… Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. 
Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια… Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο…», είπε χαρακτηριστικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη: Τα σχόλια για την πρώην κολλητή της που πήγε στο GNTM [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7663999679431740389
item