Κώστας Κοκκινάκης - Χριστίνα Κανελλοπούλου: Full in love στην Μύκονο! [pics] Κώστας Κοκκινάκης - Χριστίνα Κανελλοπούλου: Full in love στην Μύκονο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κώστας Κοκκινάκης - Χριστίνα Κανελλοπούλου: Full in love στην Μύκονο! [pics]

Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Full in love στην Μύκονο! [pics] | tlife.gr
Μπορεί να είχαμε καιρό να τους δούμε σε κάποια κοινή έξοδο ή εμφάνιση, ωστόσο ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου παραμένουν μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 
Ο γοητευτικός πολίστας και η καλλονή είναι αχώριστοι και παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν – εκείνος είναι 43 και εκείνη 21 – έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία στη σχέση τους. 
Το καλοκαίρι πέρασαν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Μύκονο, ενώ πριν μερικές ημέρες επέστρεψαν ξανά για να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας.
Τι και αν ο Σεπτέμβρης τελειώνει και τη θέση του θα πάρει ο Οκτώβρης, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή ρομαντική φθινοπωρινή εξόρμηση! 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κώστα Κοκκινάκη και την Χριστίνα Κανελλοπούλου να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά στενάκια της Μυκόνου και όπως θα δεις στις φωτογραφίες ο ένας κοιτούσε τον άλλον… γεμάτο έρωτα!
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Κοκκινάκης - Χριστίνα Κανελλοπούλου: Full in love στην Μύκονο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4285237541402776374
Σχόλια
item