Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε fashion event στο Παρίσι! [pics,vids]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε fashion event στο Παρίσι! [pics,vids] | tlife.gr
Στην πόλη του Φωτός με αφορμή τα γενέθλιά της βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δεν σταματά να κάνει τις βόλτες της και να χαλαρώνει υπό τους ήχους του “La vie en rose” της Edith Piaf. 
Η γνωστή παρουσιάστρια που επισκέφτηκε αυτές τις μέρες την γαλλική πρωτεύουσα δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από το ταξίδι της και να δέχεται δεκάδες μηνύματα.
Βόλτες στα Ηλύσια Πεδία, περίπατος στους κήπους του Λουξεμβούργου, αλλά και ένα πέρασμα από την Pont des Arts (όπου τα ερωτευμένα ζευγάρια σφραγίζουν τον έρωτά τους κλειδώνοντας ένα λουκέτο στην γέφυρα), ήταν αναμφίβολα μέσα στο τουριστικό της πρόγραμμα.
Ωστόσο, η ίδια βρέθηκε και σε ένα ξεχωριστό fashion event μαζί με την φίλη της Έλενα Γαλύφα. Τα δυο κορίτσια έδωσαν το «παρών» στην επίδειξη γνωστού οίκου μόδας στο Παρίσι με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας.
Ωστόσο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μπόρεσε να πει όχι και σε μια βόλτα στα ξεχωριστά μουσεία του Παρισιού, γι’ αυτό και επισκέφτηκε το Μουσείο Orsay!
Δες φωτογραφίες από το ταξίδι της:
Στο μουσείο Orsay!
Στους κήπους του Λουξεμβούργου
Στάση για καφέ
Βόλτα στην Place de Concorde!
Και το ταξίδι συνεχίζεται!
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε fashion event στο Παρίσι! [pics,vids]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3449045258957885085
item