Άντζελα Γκερέκου: Chic εμφάνιση με total black στο Ηρώδειο [pics] Άντζελα Γκερέκου: Chic εμφάνιση με total black στο Ηρώδειο [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άντζελα Γκερέκου: Chic εμφάνιση με total black στο Ηρώδειο [pics]

Άντζελα Γκερέκου: Chic εμφάνιση με total black στο Ηρώδειο [pics] | tlife.gr
Μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών της η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Αθήνα. 
Η πρόεδρος της ΕΟΤ έχει αναλάβει ήδη δράση, αφού σε πρόσφατη επίσκεψή της στα γραφεία ανακοίνωσε τις στρατηγικές κατευθύνσεις της νέας διοίκησης του ΕΟΤ  για την προστασία και την ενίσχυση της θετικής εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στο Ηρώδειο, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Ικέτιδες» του Ευριπίδη. 
Η γνωστή πολιτικός φορώντας ένα maxi μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι πλατφόρμες κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση. 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και απαθανάτισε την Άντζελα Γκερέκου στα παρασκήνια του θεάτρου μαζί με την πρωταγωνίστρια του έργου Κάτια Δανδουλάκη και άλλου ηθοποιούς.
Δες φωτογραφίες:
Κάτια Δανδουλάκη, Άντζελα Γκερέκου
Άντζελα Γκερέκου, Αντώνης Αντύπας
Χάρης Ρώμας, Κάτια Δανδουλάκη, Άντζελα Γκερέκου
Χάρης Ρώμας, Άντζελα Γκερέκου
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Άντζελα Γκερέκου: Chic εμφάνιση με total black στο Ηρώδειο [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8606537713926599792
Σχόλια
item