Ο «αιώνια κουλ» Brad Pitt φωτογραφίζεται για το GQ στα 55 του και εντυπωσιάζει! Ο «αιώνια κουλ» Brad Pitt φωτογραφίζεται για το GQ στα 55 του και εντυπωσιάζει! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο «αιώνια κουλ» Brad Pitt φωτογραφίζεται για το GQ στα 55 του και εντυπωσιάζει!

Ο «αιώνια κουλ» Brad Pitt φωτογραφίζεται για το GQ στα 55 του και εντυπωσιάζει!
O «αιώνια κουλ» Brad Pitt, όπως τον χαρακτηρίζει το GQ, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου και στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την ηλικία του, τη θρησκεία αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκει ελκυστικούς.
«Οι άνθρωποι που πραγματικά με προσελκύουν είναι εκείνοι που βασικά δεν έχουν φίλτρο. Δεν έχουν καμία προστασία. Δεν έχουν φίλτρο στις σκέψεις τους. 
Μερικές φορές μπλέκουν σε μπελάδες εξαιτίας αυτού, αλλά τους λατρεύω. Λατρεύω που είναι τόσο ανοιχτοί και ωμοί για τα συναισθήματά τους οποιαδήποτε στιγμή», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.
Στα 55 του λέει πλέον πως αυτά που τον ενδιαφέρουν είναι η πατρότητα, η πίστη και το νόημα στη ζωή. «Υπάρχει δύναμη στο να είσαι ευάλωτος. Δεν έχει να κάνει με πόζες ή μύες, μια τυφλή αυτοπεποίθηση τύπου "μπορώ να κάνω τα πάντα". 
Είναι πραγματική αυτοπεποίθηση που πηγάζει από το να γνωρίζεις τον εαυτό σου», τόνισε.
Σχετικά με την ηλικία του, ο Pitt σχολίασε: «Απλώς μεγαλώνεις. Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του χρόνου, περισσότερες εμπειρίες, καλές και κακές, με τους ανθρώπους. 
Και πλέον έχεις τις δικές σου νίκες και ήττες- όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο λιγότερο σου φαίνονται ως νίκες ή ως ήττες. Με ποιον θα περνάς τον καιρό σου και πώς, αυτό έχει γίνει πλέον πολύ πιο σημαντικό για εμένα».
Ο 55χρονος ηθοποιός, που πρόσφατα είχε εμφανιστεί στην κυριακάτικη λειτουργία του Kanye West, μίλησε επίσης για την σχέση του με την θρησκεία. «Είμαι αισιόδοξος για την πιθανότητα σύνδεσης.
Έχω περάσει τα πάντα. Μεγάλωσα μέσα στον Χριστιανισμό. Πάντα τον αμφισβητούσα, αλλά μερικές φορές λειτουργούσε. Και μετά όταν έμεινα μόνος μου, τον εγκατέλειψα εντελώς και δήλωνα αγνωστικιστής. 
Δοκίμασα διάφορα πνευματικά πράγματα για κάποιον καιρό. Μετά για λίγο δήλωνα αθεϊστής, ένιωθα κάπως σαν επαναστάτης. Βασικά δεν ήμουν καθόλου. Αλλά με χαρακτήριζα έτσι για αρκετό καιρό, που φαινόταν πολύ ροκ. 
Και μετά βρήκα τον εαυτό μου να επιστρέφει απλώς στην πίστη - μισώ την λέξη πνευματικότητα, απλώς μια πίστη πως όλοι είμαστε συνδεδεμένοι», ανέφερε.
epirusblog.gr
5 of 5
Ο «αιώνια κουλ» Brad Pitt φωτογραφίζεται για το GQ στα 55 του και εντυπωσιάζει!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1487852422203913552
Σχόλια
item