Άρτα: Η φλόγα της αγάπης έρχεται στην Άρτα Άρτα: Η φλόγα της αγάπης έρχεται στην Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η φλόγα της αγάπης έρχεται στην ΆρταΆρτα: Η φλόγα της αγάπης έρχεται στην ΆρταΟ Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Άρτας και ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας συμμετέχουν στην 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)...
Η Λαμπαδηδρομία έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και να ηχήσει το μήνυμα της προσφοράς αίματος σε όλη την Ελλάδα. 

Η Φλόγα της Αγάπης θα περάσει από την πόλη μας την ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019. Η έναρξη θα γίνει στην κεντρική πλατεία Αγ. Δημητρίου (γραφείο Συλλόγου Αιμοδοτών: Σκουφά 79) στις 19:00 και ο τερματισμός στην πλατεία Σκουφά. 

Οι Λαμπαδηδρόμοι θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή:

- Αγ. Δημήτριος, Σκουφά 79
- Σκουφά προς Άγ. Γεώργιο
- Αμβρακίας
- Τζαβέλλα
- Πριοβόλου – Λαϊκή Αγορά
- Καραϊσκάκη
- Σκουφά προς Πλ. Κιλκίς
- Παντοκράτορος
- Αποκαύκου 
- Τερματισμός: Πλατεία Σκουφά (έναντι Παρηγορήτριας) 

Σε αυτή την εκδήλωση αγάπης είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, ατομικά ή ομαδικά (σχολεία, ομάδες μαθητών-φοιτητών, ποδηλάτες, αθλητικοί όμιλοι και σωματεία, μορφωτικοί, πολιτιστικοί, επαγγελματικοί και άλλοι σύλλογοι, λοιποί φορείς κ.τ.λ.).

Δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες:
Τηλ. 2681400356
Mail: sea.arta@yahoo.com
Picture

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η φλόγα της αγάπης έρχεται στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7288275976944653672
Σχόλια
item