Πρέβεζα: Μεγάλη συμπλοκή αθιγγάνων στην παραλιακή Πρέβεζα: Μεγάλη συμπλοκή αθιγγάνων στην παραλιακή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Μεγάλη συμπλοκή αθιγγάνων στην παραλιακή

Πρέβεζα: Μεγάλη συμπλοκή αθιγγάνων στην παραλιακή
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες ώρες - ξημερώματα Κυριακής - στην πόλη της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες συμπλοκή ατόμων σημειώθηκε μπροστά σχεδόν από τα Δικαστήρια, όπου στον καυγά φαίνεται να εμπλέκονται πέντε αθίγγανοι οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης. 

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ, και οι πέντε, έπειτα την συμπλοκή φέραν τραύματα και υπό τη συνοδεία της αστυνομίας, μεταφέρθηκαν από όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες. 

Επίσης, στο νοσοκομείο έσπευσε πλήρωμα του λιμενικού σώματος του οποίου το συμβάν ήταν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του. Εκεί μάλιστα, οι αθίγγανοι επιτέθηκαν στους λιμενικούς με αποτέλεσμα ο έναν εκ των δυο να τραυματιστεί. 

Στο νοσοκομείο μετέβησαν ξανά αστυνομικές δυνάμεις για τη σύλληψη των πρωταγωνιστών του επεισοδίου που χειροδίκησαν σε βάρος του λιμενικού όπου ο ένας εκ των πέντε, συνελήφθη και οι υπόλοιποι τέσσερις διέφυγαν από το νοσοκομείο προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των υπολοίπων τεσσάρων που διέφυγαν, συνελήφθη από πλήρωμα του λιμενικού επί της Λ.Ιωαννίνων. Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις των σωμάτων ασφαλείας για τον εντοπισμό των υπολοίπων τριών της παρέας. 
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Μεγάλη συμπλοκή αθιγγάνων στην παραλιακή
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6519317970155419930
Σχόλια
item