Γιάννενα: Η συλλογική δράση φέρνει θετικά αποτελέσματα Γιάννενα: Η συλλογική δράση φέρνει θετικά αποτελέσματα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η συλλογική δράση φέρνει θετικά αποτελέσματα

Γιάννενα: Η συλλογική δράση φέρνει θετικά αποτελέσματα
Το μήνυμα ότι η καθολική αντίδραση των εργαζομένων και η συλλογική δράση αποφέρει θετικά αποτελέσματα, όπως αποδείχθηκε με την περίπτωση της αποκομιδής στο Δημοτικό Συμβούλιο, θέλησε να εκφράσει η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, με αφορμή δύο ανοιχτά ζητήματα που δεν συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Τετάρτης.
Η κα Τσουμάνη έθεσε και τα δύο ζητήματα προ ημερήσιας διάταξης ωστόσο δεν συζητήθηκαν παρότι όπως ανέφερε σε χθεσινές της δηλώσεις και για το θέμα του Σχολείου Αναπήρων Παίδων που αναζητά στέγη, αλλά και για την αντιπλημμυρική θωράκιση των σχολικών υποδομών, υπήρξε σχετική ενημέρωση του προεδρείου.
Η επικεφαλής της παράταξης τόνισε πως και αυτά τα θέματα αλλά και ενδεχομένως άλλα που θα προκύψουν στην πορεία θα είχαν καλύτερη αντιμετώπιση από το προεδρείο εάν υπήρχε συλλογική και συνολική αντίδραση και παρουσία.
«Η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας αποφεύχθηκε χάρη στην παρουσία των εργαζομένων και των συνδικάτων. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε στην πράξη τέτοια ζητήματα είναι η συλλογική αντίδραση», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, η κα Τσουμάνη με αφορμή τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο επέκρινε τη στάση και της δημοτικής αρχής αλλά και των παρατάξεων του κ. Μπέγκα και της κα Καλογιάννη.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η συλλογική δράση φέρνει θετικά αποτελέσματα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5971588646443149921
Σχόλια
item