Τα «άκουσε» ο Μπόρις Τζόνσον στο Λιντς: Φύγε από την πόλη μας Τα «άκουσε» ο Μπόρις Τζόνσον στο Λιντς: Φύγε από την πόλη μας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα «άκουσε» ο Μπόρις Τζόνσον στο Λιντς: Φύγε από την πόλη μας

Τα «άκουσε» ο Μπόρις Τζόνσον στο Λιντς: Φύγε από την πόλη μας

Ο Μπόρις Τζόσον αναζητά διέξοδο με εκλογές μέσα στον Οκτώβριο μετά τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή των Κοινοτήτων αρχικά με 21 «αντάρτες» βουλευτές να του αφαιρούν την πλειοψηφία και στη συνέχεια με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου που δεν επιτρέπει στη βρετανική κυβέρνηση να προχωρήσει σε no deal Brexit.

Μετά την περιοδεία του, όμως, στο Λιντς, την Πέμπτη, ο Βρετανός πρωθυπουργός μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί καθώς η υποδοχή που του επιφύλαξαν κάθε άλλο παρά θερμή ήταν.

Αρχικά ένας πολίτης τον πλησίασε με άγριες διαθέσεις και άρχισε να του φωνάζει «θα έπρεπε να είσαι στις Βρυξέλλες και να διαπραγματεύσαι. Και δεν το κάνεις αυτό. Είσαι εδώ στο Μόρλεϊ, στο Λιντς».

Ο Τζόνσον προσπάθησε να ψελλίσει κάτι στον οργισμένο πολίτη ο οποίος του απάντησε εκ νέου «παίζεις παιχνίδια».


Το «κράξιμο» για τον Τζόνσον δεν σταμάτησε εκεί καθώς ένας δεύτερος πολίτης που τον συνάντησε στο δρόμο του είπε χαμογελώντας «σας παρακαλώ, φύγετε από την πόλη μου» με τον Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος πιθανότατα δεν αντιλήφθηκε τι του είπε ο πολίτης, να απαντά «θα το κάνω, πολύ σύντομα».

epirusblog.gr
5 of 5
Τα «άκουσε» ο Μπόρις Τζόνσον στο Λιντς: Φύγε από την πόλη μας
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 65400987356563125
Σχόλια
item