Μύρωνας Στρατής: Οι σχέσεις του με την Μαίρη Συνατσάκη! «Δεν κάνω πισωγυρίσματα» Μύρωνας Στρατής: Οι σχέσεις του με την Μαίρη Συνατσάκη! «Δεν κάνω πισωγυρίσματα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μύρωνας Στρατής: Οι σχέσεις του με την Μαίρη Συνατσάκη! «Δεν κάνω πισωγυρίσματα»

Μύρωνας Στρατής: Οι σχέσεις του με την Μαίρη Συνατσάκη! «Δεν κάνω πισωγυρίσματα»
Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για τις σχέσεις του με τη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ ανέφερε πως δεν κάνει πισωγυρίσματα στα ερωτικά του!

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον έρωτα και πώς τον αντιλαμβάνεται ο ίδιος!
Συνέντευξη στο περιοδικό People έδωσε ο Μύρωνας Στρατής, ο οποίος αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη, λέγοντας: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τη Μαίρη. Είμαστε Σουηδία. Είναι και στον άνθρωπο αυτό. 
Προσωπικά, όταν έχω ζήσει με κάποιους ανθρώπους, ακόμα κι αν φύγουν από τη ζωή μου, δεν παύω να τους αγαπώ και να τους εκτιμώ. 
Επίσης με τη Μαίρη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη έχουμε βαφτίσει τον γιο της Ράνιας Θρασκιά, οπότε βρισκόμαστε συχνά και είμαστε κατά κάποιον τρόπο σαν συγγενείς».
Για τους χωρισμούς του: «Εγώ δεν είμαι πολύ αποφασιστικός. Μπορεί να πιέσω πολύ τη σύντροφό μου, προκειμένου να με χωρίσει, γιατί δεν θέλω να είμαι ο “κακός”. 
Μου είναι δύσκολο να πληγώσω κάποιον που αγαπώ, οπότε προτιμώ να ταλαιπωρούμαι. Όταν τελειώνει κάτι όμως, τελειώνει. Δεν έχω κάνει ποτέ πισωγυρίσματα. Δεν έχει τύχει καν να φιλήσω πρώην σύντροφό μου».
Για τον έρωτα: «Με τρομάζει πολύ αυτό που ο Έλληνας χαρακτηρίζει καψούρα. Αυτό που σχετίζεται με τα ουίσκι, τα μπουζούκια, τις στροφές και τα πολλά χιλιόμετρα. Εγώ πιστεύω στην αγάπη και στον έρωτα σαν ένα αγνό συναίσθημα που σε εξελίσσει. 
Αυτό που ψοφάς και πεθαίνεις δεν μου αρέσει. Ο έρωτας είναι σίγουρα παροδικός, περνάει, και μετά μπορεί να μείνει κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου αν δεν στηρίζεται σε ισχυρά θεμέλια».


epirusblog.gr
5 of 5
Μύρωνας Στρατής: Οι σχέσεις του με την Μαίρη Συνατσάκη! «Δεν κάνω πισωγυρίσματα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5139955083635028647
Σχόλια
item