Γιάννενα: Πλημμύρισαν αίθουσες στα σχολεία της ΖΠΑ Γιάννενα: Πλημμύρισαν αίθουσες στα σχολεία της ΖΠΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πλημμύρισαν αίθουσες στα σχολεία της ΖΠΑ

Γιάννενα: Πλημμύρισαν αίθουσες στα σχολεία της ΖΠΑ

Προβλήματα στο σχολικό συγκρότημα της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση, που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν και να μη λειτουργήσουν σήμερα τρεις αίθουσες του 8ου Δημοτικού Σχολείου και μία του 4ου Λυκείου, ενώ μικρότερης κλίμακας προβλήματα καταγράφηκαν και σε άλλα σχολεία.

Από νωρίς το πρωί το εργοτάξιο του δήμου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αριστείδη Παππά και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Αϊβατίδη βρέθηκαν στις σχολικές μονάδες και προχώρησαν στις άμεσες παρεμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων.

«Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα κτίρια που στεγάζουν σχολεία στον αστικό ιστό της πόλης, είναι παλιά και παρουσιάζουν προβλήματα. Χρειάζονται συνεχείς και εκτενείς παρεμβάσεις σε ορισμένα εξ αυτών, τις οποίες θα φροντίσουμε να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα. 

Το εργοτάξιο του δήμου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς βρέθηκαν στον χώρο και ήδη έχουν προχωρήσει σε όλες τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος της Ακαδημίας. 

Είμαστε εδώ και βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για να παρέμβουμε και να επιλύσουμε ό,τι προκύψει. Ζητούμε από τους διευθυντές των σχολείων την συνεργασία τους και την άμεση επικοινωνία με τον δήμο όταν διαπιστώνουν κάποιο πρόβλημα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Αϊβατίδης.

Προβλήματα από την κακοκαιρία δημιουργήθηκαν σε αρκετά σημεία του δήμου, ειδικά εκεί όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα. Η καταγραφή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες έχει ολοκληρωθεί και άμεσα θα ληφθούν αποφάσεις για την αντιμετώπισή τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πλημμύρισαν αίθουσες στα σχολεία της ΖΠΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1635670813041212263
Σχόλια
item