Άρτα: Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτα: Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Νικολάου Σκουφά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Νικολάου Σκουφά

Άρτα: Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Νικολάου Σκουφά
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Νικολάου Σκουφά, στο Ιστορικό Μνημείο Πέτα.

«Έχω απόψε την ύψιστη τιμή σε μια στιγμή ορόσημο για τη ζωή μου να ορκίζομαι Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, Δήμαρχος του τόπου που χρωστάω και χρωστάμε όλοι αυτό που είμαστε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία της η νέα Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, Ροζίνα Βαβέτση. 

Συνεχίζοντας την ομιλία της στο πλαίσιο της τελετής, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στην τελετή ορκωμοσίας και συνεχάρη όλους τους εκλεγμένους συμβούλους, ανεξαρτήτου παράταξης, η κα Βαβέτση επισήμανε τα εξής:

«Δίνω αυτό τον όρκο έχοντας την δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη, γι' αυτό και ενώπιον σας δεσμεύομαι να τιμήσω στο ακέραιο την εντολή σας, με τη διαρκή προσπάθειά μου για το καλό και την προκοπή του τόπου μας. 

Να αποδειχθώ αντάξια αυτής της αγάπης και της εμπιστοσύνης που μου χαρίσατε. Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Από σήμερα κοιτάζουμε μπροστά και μόνο μπροστά. Μια νέα αρχή για όλους και με μια νέα Δημοτική Αρχή που αντιλαμβάνεται την άσκηση του δημοσίου καθήκοντος ως προσφορά στον τόπο και στους ανθρώπους. 
Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή διότι στην προσπάθεια αυτή είχα και έχω δίπλα μου ανθρώπους με διάθεση για προσφορά που ανεξάρτητα αν έχουν εκλεγεί ή όχι, είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα μας και να προσπαθούν καθημερινά για την πρόοδο του τόπου και την ευημερία των πολιτών».

Επίσης, η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα υποδομών επί δημαρχίας Ευστάθιου Γιαννούλη, χαρακτηρίζοντάς τα ουσιαστικά και διαβεβαιώνοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής η λειτουργία των έργων αυτών, ούτως ώστε να υπάρξουν μελλοντικές επενδύσεις σε σημαντικούς τομείς όπως το περιβάλλον, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η αισθητική αναβάθμιση όλων των οικισμών κ.α.

Στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και τον αγιασμό για τη νέα θητεία την οποία τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Γιάννης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικου, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλειος Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ο απερχόμενος Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Νικολάου Σκουφά
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8572013228986665033
Σχόλια
item