Γιάννενα: ΠΕΑΚΙ - Η βελτίωση των υποδομών, στόχος της νέας Διοίκησης Γιάννενα: ΠΕΑΚΙ - Η βελτίωση των υποδομών, στόχος της νέας Διοίκησης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΠΕΑΚΙ - Η βελτίωση των υποδομών, στόχος της νέας Διοίκησης

Γιάννενα: ΠΕΑΚΙ - Η βελτίωση των υποδομών, στόχος της νέας Διοίκησης
Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, νέος Πρόεδρος της Ε.Δ., ορίστηκε ο Παντελής Κολόκας
 Ο Παντελής Κολόκας, πρώην αντιδήμαρχος Ιωαννίνων και τέως αντινομάρχης, με πολυετή θητεία στον κλασικό αθλητισμό και σπουδαίες διακρίσεις, είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.
Ο κ. Κολόκας στις πρώτες του δηλώσεις στα τοπικά μέσα εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τον υφυπουργό κ. Αυγενάκη για την τιμητική επιλογή, στάθηκε στο έργο της απερχόμενης διοίκησης και δεσμεύθηκε ότι σε συνεργασία με το σύνολο των τοπικών φορέων, η προσπάθεια που θα καταβληθεί θα έχει έναν και μοναδικό στόχο.
Τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην περιοχή και την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης και στους πολίτες, αλλά και στα σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.
Ο κ. Κολόκας πρόσθεσε ότι στις σκέψεις της νέας διοίκησης είναι η αναζήτηση χώρων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως είναι οι παλιές αποθήκες της Αγροτικής στα Σεισμόπληκτα.
Με την ανακοίνωση της απόφασης του κ. Αυγενάκη, η Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ «έπεσε στα βαθιά» καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε αναβολή στη συζήτηση για το πιστοποιητικό συμμετοχής στον ΠΑΣ μέχρι αύριο Πέμπτη, ώστε να βρεθεί λύση στις διεκδικούμενες οφειλές της ΠΑΕ από την πρώην διοίκηση του ΠΕΑΚΙ.
Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ και η νέα διοίκηση έχει ως εξής:
Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παντελής Κολόκας με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Μπούτσικο.
Αντιπρόεδρος τοποθετείται ο Χάρης Λαζάνης, περιφερειακός σύμβουλος με αναπληρωτή του τον Σπύρο Τσουμάνη.
Γραμματέας ο Γαβριήλ Παπαναστασίου με αναπληρωτή του τον Ελευθέριο Ρέσσο.
Ταμίας στο ΠΕΑΚΙ τοποθετήθηκε η Ελπινίκη Μπάρκα με αναπληρώτρια την Μυρτώ Δημακοπούλου.
Έφορος η Αντωνία Κορτζή με αναπληρώτρια την Αλεξάνδρα Κασιούμη και μέλη ο Παναγιώτης Δαβής με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μελά και ο Ελευθέριος Μακρής με αναπληρωτή τον Ελευθέριο Κοσμά.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΠΕΑΚΙ - Η βελτίωση των υποδομών, στόχος της νέας Διοίκησης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 378148668159744720
Σχόλια
item