Γιάννενα: Ανοίγει νέους δρόμους το Πολυδύναμο Γιάννενα: Ανοίγει νέους δρόμους το Πολυδύναμο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ανοίγει νέους δρόμους το Πολυδύναμο

Γιάννενα: Ανοίγει νέους δρόμους το Πολυδύναμο
Νέους δρόμους στήριξης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη διεξόδου από τις εξαρτήσεις ανοίγει το Πολυδύναμο Κέντρο του Χατζηκώστα που μπαίνει σε καθολική λειτουργία με τη μονάδα ολοκληρωμένης σωματικής αποτοξίνωσης, η οποία είναι και η δεύτερη που λειτουργεί στη χώρα.
Με τη συνεργασία ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ και Νοσοκομείου Χατζηκώστα γίνεται δυνατή η ολοκληρωμένη προσέγγιση όσων ζητούν υποστήριξη, με την προοπτική της απεξάρτησης να έρχεται πιο κοντά.
Το πρώτο βήμα ξεκινά από το Συμβουλευτικό Κέντρο που άρχισε τη λειτουργία του στο κέντρο της πόλης και όπως αναφέρει ο Διοικητής του νοσοκομείου Β. Καρβούνης, καθημερινά γιατροί και επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων θα εξετάζουν μέσα από συνεντεύξεις τις παραμέτρους για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα.
Στόχος είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση του εξαρτημένου ατόμου, η πορεία προς μία ολοκληρωμένη θεραπευτική πρόταση και η ένταξή του ή η παραπομπή του σε ένα θεραπευτικό πρόγραμμα.  
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ανοίγει νέους δρόμους το Πολυδύναμο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3196519077848992949
Σχόλια
item