Πασίγνωστη καλλονή αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! Πασίγνωστη καλλονή αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πασίγνωστη καλλονή αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Πασίγνωστη καλλονή αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της!
Στο νησί των ανέμων με τον σύζυγό της και τις διάσημες φίλες της βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι η διάσημη καλλονή που όπως φαίνεται διένυε τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. 
Το διάσημο αγγελάκι της Victoria’s Secret ανακοίνωσε μέσω του Instagram της πως περιμένει το δεύτερο παιδί της και μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.
Ο λόγος για την Ana Beatriz Barros, την σύζυγο του Ελληνοαιγύπτιου μεγιστάνα Κarim El Chiaty! 
Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν λίγα χρόνια στη Μύκονο και έχει ήδη ένα γιο 1,5 περίπου έτους, περιμένει σε λίγους μήνες να μεγαλώσει λίγο ακόμη την οικογένειά του.
Η Βραζιλιάνα καλλονή και ο σύζυγός της που λατρεύουν την Ελλάδα, είχαν βρεθεί και φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο και έκλεψαν τις εντυπώσεις στην παραλία. 
Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε τότε πως Ana Beatriz Barros βρισκόταν στην αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης της.
Τώρα όμως που πέρασε το πρώτο διάστημα, η διάσημη καλλονή αποκάλυψε τα ευχάριστα στους followers της ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το δεύτερο μωρό έρχεται».
Από τις φετινές διακοπές τους στη Μϋκονο!
epirusblog.gr
5 of 5
Πασίγνωστη καλλονή αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6873617862888738196
Σχόλια
item