Το καλοκαίρι για την Ζέτα Δούκα δεν έχει τελειώσει ακόμα Το καλοκαίρι για την Ζέτα Δούκα δεν έχει τελειώσει ακόμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το καλοκαίρι για την Ζέτα Δούκα δεν έχει τελειώσει ακόμα

Το καλοκαίρι για την Ζέτα Δούκα δεν έχει τελειώσει ακόμα

Το καλοκαίρι για τη Ζέτα Δούκα δεν έχει τελειώσει ακόμα και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. 

Η ηθοποιός διαθέτει ένα εκπληκτικό κορμί που φροντίζει ιδιαίτερα με σωστή διατροφή και γυμναστική.

«Είπα ότι τελείωσε το καλοκαίρι, τελείωσαν και οι φωτογραφίες με μαγιώ. Όμως όταν βρίσκεσαι σε μέρος με μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, κάνεις βουτιά μετά την δουλειά και η φίλη σου σε φωτογραφίζει, τότε ειναι τουλάχιστον αμαρτία να μην δώσεις σε αυτές τις στιγμές, την δημοσιότητα που τους αξίζει», έγραψε στην ανάρτηση που συνόδεψε τις φωτογραφίες της.

View this post on Instagram
Είπα ότι τελείωσε το καλοκαίρι, τελείωσαν και οι φωτογραφίες με μαγιώ. Όμως όταν βρίσκεσαι σε μέρος με μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, κάνεις βουτιά μετά την δουλειά και η φίλη σου σε φωτογραφίζει, τότε ειναι τουλάχιστον αμαρτία να μην δώσεις σε αυτές τις στιγμές, την δημοσιότητα που τους αξίζει...😜🤣 Ευχαριστώ @aldemar_olympian_village και @alexangel728 για την φιλοξενία στον υπέροχο τόπο σας, @thrivegreece & @ant1tv για την αφορμή να πάμε εκεί και φυσικά @christinalexanian για την παρέα και το φωτογραφικό δαιμόνιό σου...(not)
A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on 
epirusblog.gr
5 of 5
Το καλοκαίρι για την Ζέτα Δούκα δεν έχει τελειώσει ακόμα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3212372249321310495
Σχόλια
item