Νεαρή ξάφριζε τα πορτοφόλια υπαλλήλων καφετέριας στη Λάρισα Νεαρή ξάφριζε τα πορτοφόλια υπαλλήλων καφετέριας στη Λάρισα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νεαρή ξάφριζε τα πορτοφόλια υπαλλήλων καφετέριας στη Λάρισα

Νεαρή ξάφριζε τα πορτοφόλια υπαλλήλων καφετέριας στη Λάρισα

Έβγαζε «μεροκάματο» κλέβοντας τον κόπο ανυποψίαστων εργαζόμενων στην καφετέρια όπου πήγαινε να πιει τον καφέ της, μια θρασύτατη νεαρή, η οποία είχε ανακαλύψει ότι οι υπάλληλοι άφηναν τα πορτοφόλια τους στον βοηθητικό χώρο του καταστήματος στη Λάρισα!

Η 20χρονη δράστιδα προσποιούνταν ότι πήγαινε στην τουαλέτα και, όταν βεβαιωνόταν ότι δεν την έβλεπε κάποιος, τρύπωνε στον συγκεκριμένο χώρο και ξάφριζε τα χρήματα των άτυχων υπαλλήλων από τα πορτοφόλια τους. 


Με τον τρόπο αυτό, είχε αρπάξει συνολικά 305 ευρώ, στις 23 Αυγούστου και την περασμένη Τρίτη. Όμως, οι δύο περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια κλοπής και σε βάρος της 20χρονης σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

*** Βρήκαν ξεκλείδωτο ένα όχημα στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Πύργου και άρπαξαν από μέσα 40 ευρώ, ένα κινητό και μια τραπεζική κάρτα ανάληψης, δυο νεαροί ηλικίας 23 και 18 χρόνων οι οποίοι χρησιμοποίησαν την κάρτα για να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητό τους με ανέπαφη συναλλαγή. 

Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν σε περιοχή της Κάτω Αχαΐας από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
epirusblog.gr
5 of 5
Νεαρή ξάφριζε τα πορτοφόλια υπαλλήλων καφετέριας στη Λάρισα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7591060546588850366
Σχόλια
item