Θεοδωρικάκος: Δεν έρχονται απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο Θεοδωρικάκος: Δεν έρχονται απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεοδωρικάκος: Δεν έρχονται απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο

Θεοδωρικάκος: Δεν έρχονται απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο

«Δεν έρχονται απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο». Αυτό διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Real FM.

«Απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο προφανώς δεν έρχονται και είναι πολύ λυπηρό που ακόμα και τώρα, που έχουν περάσει δύο μήνες από τις εκλογές, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει να δει τα πράγματα με λογική και αντικειμενικότητα», τόνισε ο χαρακτηριστικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος για το θέμα με τον αριθμό των συμβασιούχων στο Δημόσιο.

Τι είπε ο Θεοδωρικάκος για το ζήτημα των απορριμμάτων
Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ακόμα ότι ο αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός θα δεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τους περιφερειάρχες της χώρας για θέματα περιφερειακής ανάπτυξης. 

Για το θέμα των απορριμμάτων, ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «πρωταρχική θέση σε ολόκληρη τη χώρα έχει η αποτελεσματική και οριστική αντιμετώπιση του ζητήματος», ενώ ειδικά για την Αττική έκανε λόγο για «ωρολογιακή βόμβα».

«Είμαστε αποφασισμένοι, είναι θέμα υγείας, πολιτισμού και οικονομίας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλο τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με ένα ολοκληρωτικό σχέδιο. 

Είναι μια βασική προτεραιότητα του υπουργείου Εσωτερικών, δεν θα κάνουμε πίσω και είναι μια απαίτηση της κοινωνίας και θα κριθούμε για τα αποτελέσματά μας αυτή την τετραετία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεοδωρικάκος: Δεν έρχονται απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1721719149287118628
Σχόλια
item