Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει αν πέρασε ποτέ κρίση η σχέση της με τον Θέμη Σοφό Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει αν πέρασε ποτέ κρίση η σχέση της με τον Θέμη Σοφό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει αν πέρασε ποτέ κρίση η σχέση της με τον Θέμη Σοφό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει αν πέρασε ποτέ κρίση η σχέση της με τον Θέμη Σοφό
H Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό και αποκάλυψε πως η σχέση τους δεν πέρασε ποτέ κρίση στα 8 χρόνια έγγαμου βίου.
«Η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πρέπει πάντα να δουλεύεται. Με πετυχαίνεις σε μια εξαιρετική φάση, διότι πάντα το καλοκαίρι έχουμε χρόνο για εμάς τους δυο. Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως μετά το καλοκαίρι έχουμε και ένα παιδί.
Τα καλοκαίρια, εκτός από τις οικογενειακές μας διακοπές, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε πολύ ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Κακά τα ψέματα, στην καθημερινότητα, πέρα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουμε, η κούραση είναι μεγάλη. 
Κατά τις 10.00 το βράδυ, όταν τα παιδιά έχουν πια κοιμηθεί, είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Νυστάζω. Από την άλλη, ο Θέμης πολύ συχνά αργεί να γυρίσει, με αποτέλεσμα να έρθει και να με βρει κοιμισμένη. 
Οπότε περιμένουμε τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να χορτάσουμε την οικογένειά μας και ο ένας τον άλλο. Επίσης, με τον Θέμη πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε ευκαιρίες να κάνουμε μικρά πράγματα και οι δυο μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι.
Σοβαρή κρίση δεν περάσαμε ποτέ. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ συνειδητοποιημένοι για το τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. 
Έχουμε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και ποτέ δεν έχουμε αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Επίσης, ποτέ δεν έχει δώσει ο ένας δικαίωμα στον άλλο για να νιώσει ανασφαλής. 
Σαφώς και έχουμε περάσει διακυμάνσεις, όπως τα περισσότερα ζευγάρια, αλλά μέχρι εκεί. 
Ο παπάς που μας πάντρεψε μας είχε πει πως ό,τι κι αν συμβεί, όταν έρθει η στιγμή να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι, να κοιμόμαστε αγκαλιά ώστε να μην αφήνουμε τις οποιεσδήποτε διαφωνίες που έχουμε να διαταράξουν την ουσιαστική πορεία της σχέσης και της οικογένειάς μας. 
Αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να το κάνουμε και οι δυο», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει αν πέρασε ποτέ κρίση η σχέση της με τον Θέμη Σοφό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8574610854949321750
Σχόλια
item