Γιάννενα: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται την Κυριακή στα Ιωάννινα Γιάννενα: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται την Κυριακή στα Ιωάννινα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται την Κυριακή στα Ιωάννινα

Γιάννενα: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται την Κυριακή στα Ιωάννινα
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίζεται σήμερα Κυριακή στα Ιωάννινα και το ανοιχτό θέατρο της ΕΗΜ (21.30) φωνάζοντας το σύνθημα, «κάπου σε έχω ξαναδεί». 
Αυτός είναι ο τίτλος της παράστασης, αλλά και του νέου single της Ελεωνόρας σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.
Στο κάλεσμα αναφέρεται:
Στην συναυλία θα μοιραστούμε εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε ,µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα, γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και όπως πάντα τον πιο αληθινό τρόπο επικοινωνίας του καλλιτέχνη µε το κοινό του.
Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. 
Μαζί θα πουν µερικά από τα πιο αγαπηµένα τραγούδια του Γιάννη που έγραψε µέσα στα χρόνια, και για άλλους καλλιτέχνες, µα και για την ίδια την Ελεωνόρα αλλά και τραγούδια που αναζητούν να ζωντανέψουν µέσα και από την δικιά σας φωνή.Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης.
Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:
Μιχάλης Ασίκης- πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας- κιθάρες, Μανώλης Καλπάκης- μπουζούκι, Μιχάλης Καπηλίδης -τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου- ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος- μπάσο.
Επιμέλεια προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν, Δημήτρης Σαμαράς
Φώτα – Σχεδιασμός φώτων: Σπύρος Κουρκουμέλης
Προπώληση εισιτηρίων 10€. Εισιτήριο στην πόρτα 13€
Η προπώληση στο www.viva.gr και  Ticketsioannina, Μουσική Σκηνή Πολυχώρος Αγορά,  Κατάστημα Γερμανός.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται την Κυριακή στα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4734223134862452526
Σχόλια
item