Άρτα: Το κομμένο στο Αυστριακό κρατικό κανάλι Άρτα: Το κομμένο στο Αυστριακό κρατικό κανάλι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Το κομμένο στο Αυστριακό κρατικό κανάλιΆρτα: Το κομμένο στο Αυστριακό κρατικό κανάλι Στην κρατική τηλεόραση της Αυστρίας προβλήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου το Κομμένο και η τραγική του ιστορία...
Η σφαγή του Κομμένου αποτέλεσε μέρος του ντοκιμαντέρ διάρκειας 47.34 λεπτών με θέμα «Αιματοβαμμένο εντελβάις» της σειράς «Ντοκιμαντέρ & Ρεπορτάζ | Άνθρωποι και δυνάμεις», που επιμελήθηκε και ολοκλήρωσε ο Αυστριακός δημοσιογράφος Robert Gokls.

Στην ιστορία του Κομμένου αφιερώνονται περίπου 10 λεπτά, στη διάρκεια των οποίων καταθέτουν τη μαρτυρία τους οι επιζώντες της σφαγής Δήμητρα Αποστόλου, Γρηγόρης Σκάρας, Γρηγόρης Κοντογιάννης και Αρτεμισία Κοντογιάννη. 

Μιλούν, επίσης, ο Δημήτρης Βλαχοπάνος και ο Ηλίας Λάμπρης, οι οποίοι και συντόνισαν τα γυρίσματα στο Κομμένο.

Σημειώνεται ότι για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ βρέθηκε στο Κομμένο τον περασμένο Μάη για δύο μέρες αυστριακό συνεργείο αποτελούμενο από τον δημοσιογράφο Robert Gokls, δύο τεχνικούς και την ελληνίδα δημοσιογράφο Φένια Χαλά.

​Ελπίζουμε σύντομα να μεταγλωττιστεί και στα ελληνικά και να προβληθεί από τα ελληνικά μέσα. 

Πηγή: martiriko-kommeno.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Το κομμένο στο Αυστριακό κρατικό κανάλι
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8064129051210857099
Σχόλια
item