Θεσπρωτία: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Ραβενή που επισκέφτηκαν ως πελάτες ελεγκτές του ΕΦΚΑ Θεσπρωτία: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Ραβενή που επισκέφτηκαν ως πελάτες ελεγκτές του ΕΦΚΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Ραβενή που επισκέφτηκαν ως πελάτες ελεγκτές του ΕΦΚΑ

Θεσπρωτία: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Ραβενή που επισκέφτηκαν ως πελάτες ελεγκτές του ΕΦΚΑ
Στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στην τοπική υπηρεσία του ΕΦΚΑ πήγε χθες ο Βαγγέλης Τζώρτζης και παρέλαβε τις αποφάσεις για την επιβολή του προστίμου των 21.000€, γιατί στο κατάστημά του, το καφενείο της Ραβενής Θεσπρωτίας, εντοπίστηκαν η νύφη και η συμπεθέρα του να καθαρίζουν πατάτες
Οι δύο γυναίκες θεωρήθηκαν εργαζόμενες και μάλιστα ανασφάλιστες και σε βάρος τους επιβλήθηκε πρόστιμο, το οποίο πρέπει να πληρωθεί μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες, ενώ σε χρονικό διάστημα 60 ημερών μπορεί να υποβληθεί ένσταση.
Όπως λέει ο ίδιος στο Ethnos: «Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι πως χρειάστηκε να πάω ο ίδιος στα Γιάννενα για να παραλάβω τις αποφάσεις, αφού, όπως μου είπαν «κάπου κόλλησαν στα ΕΛΤΑ» και δεν έφτασαν ακόμη σε μένα».
Σε σχέση με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, που ανέφερε ότι ο έλεγχος στο κατάστημά του έγινε μετά από καταγγελίες γονέων ότι τα παιδιά τους δουλεύουν ανασφάλιστα, ο Β. Τζώρτζης ζήτησε εξηγήσεις.
«Στον ΕΦΚΑ με διαβεβαίωσαν πως οι καταγγελίες δεν αφορούσαν το κατάστημά μου, αλλά άλλη επιχείρηση της περιοχής. Όμως αυτή η ψευδής αναφορά προς το πρόσωπό μου, δεν θα μείνει αναπάντητη», είπε.
Σχολιάζοντας την αναφορά του υπουργείου ότι «οι ελεγκτές ερεύνησαν τις καταγγελίες και διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε κανέναν δηλωμένο εργαζόμενο, ενώ έπρεπε να εξυπηρετήσει πάνω από 100 πελάτες την ημέρα του ελέγχου», ανέφερε ότι «καθημερινά όλο τον χρόνο δεν έχω παρά ελάχιστους πελάτες, τους οποίους και μπορώ να εξυπηρετήσω μόνος μου. 
Μόνο την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου είχα κόσμο γι΄αυτό και με βοήθησαν ο αδερφός μου, η νύφη μου και η πεθερά του».
ΠΗΓΗ: www.newpost.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Ραβενή που επισκέφτηκαν ως πελάτες ελεγκτές του ΕΦΚΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 441403420766615269
Σχόλια
item