Πρέβεζα: Απομακρύνονται μόνιμα οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλία της Πρέβεζας Πρέβεζα: Απομακρύνονται μόνιμα οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλία της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Απομακρύνονται μόνιμα οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλία της Πρέβεζας

Πρέβεζα: Απομακρύνονται μόνιμα οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλία της Πρέβεζας
Στη μόνιμη απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από την πλακόστρωτη παραλία της Πρέβεζας προχώρησε η δημοτική αρχή, έχοντας ως στόχο -όπως επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος- την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της πόλης.
Σε σχετική ανακοίνωση ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ροπόκης αναφέρει:
“Φίλοι καταστηματάρχες και Δημότες,
Γνωρίζοντας την κοινή μας αγωνία για την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της πόλης μας , σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας έχει προβεί στην απομάκρυνση των κάδων αποκομιδής απορριμμάτων από την παραλία.
Προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις επιχειρήσεις που λειτουργούν στην παραλιακή ζώνη σας ενημερώνουμε ότι:
Καθημερινά στις 7 το πρωί ΑΚΡΙΒΩΣ από την παραλιακή οδό θα διέρχεται απορριμματοφόρο του Δήμου το οποίο θα προβαίνει στην αποκομιδή των σκουπιδιών από τους ατομικούς κάδους που διαθέτουν οι επιχειρήσεις σας.
Οι επιχειρηματίες με ευθύνη τους θα πρέπει εκείνη την ώρα να βγάζουν τους κάδους στην παραλία και αμέσως μετά την αποκομιδή να τους επιστρέφουν οι ίδιοι στο κατάστημά τους.
Οι κάδοι για την εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν τοποθετηθεί στην αρχή της Τάφρου του Αγ.Ανδρέα (έναντι 1ου Δημοτικού Σχολείου) και στο παλιό τελωνείο.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την συνεργασία σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διατήρηση της ευπρεπούς εικόνας της πόλης”.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Απομακρύνονται μόνιμα οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλία της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1776819283565608600
Σχόλια
item