Γιάννενα: Μ. Ελισάφ- Στοίχημα για όλους η καθαριότητα Γιάννενα: Μ. Ελισάφ- Στοίχημα για όλους η καθαριότητα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μ. Ελισάφ- Στοίχημα για όλους η καθαριότητα

Γιάννενα: Μ. Ελισάφ- Στοίχημα για όλους η καθαριότητα

Το μήνυμα ότι η καθαριότητα της πόλης αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή και το καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με τη συνεργασία των εργαζομένων, θέλησαν να εμφυσήσουν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας και Εργοταξίου Αριστείδης Παππάς, καθώς και ο γενικός γραμματέας του δήμου Βασίλης Ζωγράφος, σε συνάντησή τους με τους εργαζομένους της καθαριότητας.

«Γνωρίζουμε ότι η δουλειά σας είναι πολύ δύσκολη. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και από την πλευρά μας θα γίνει κάθε προσπάθεια για να λυθούν προβλήματα και να ενισχυθεί ο τομέας με όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή», ανέφερε ο κ. Ελισάφ.

Τόνισε με έμφαση ότι και από τη δημοτική αρχή και από τους εργαζόμενους, σε πνεύμα συνεργασίας, πρέπει να γίνει η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε να αλλάξει η εικόνα της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η καθαριότητα είναι ένα στοίχημα για όλους μας. Πρέπει να το κερδίσουμε προς όφελος των πολιτών».


Αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους εργαζόμενους, τους προϊσταμένους και τον διευθυντή της καθαριότητας είχε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας. 


Στις συναντήσεις καταγράφηκαν οι ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν, προκειμένου να επιλυθούν άμεσα, ώστε να ξεκινήσει μία οργανωμένη επιχείρηση όχι μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων αλλά και για το πλύσιμο των κάδων και των πεζοδρομίων.

Ανάλογες συσκέψεις είχε με τους εργαζόμενους του εργοταξίου ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς, ο οποίος από την πλευρά του υπογράμμισε ότι η συνεργασία θα είναι συνεχής, με σκοπό να υπάρξουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μ. Ελισάφ- Στοίχημα για όλους η καθαριότητα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8914367499496983100
Σχόλια
item