Δήμος Αρταίων: Απομάκρυνση και αντικατάσταση επικίνδυνων αθλητικών εξοπλισμών Δήμος Αρταίων: Απομάκρυνση και αντικατάσταση επικίνδυνων αθλητικών εξοπλισμών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δήμος Αρταίων: Απομάκρυνση και αντικατάσταση επικίνδυνων αθλητικών εξοπλισμών


Δήμος Αρταίων: Απομάκρυνση και αντικατάσταση επικίνδυνων αθλητικών εξοπλισμών
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τον Δήμο Αρταίων, οι εργασίες απομάκρυνσης και αντικατάστασης των επικίνδυνων αθλητικών εξοπλισμών από τους αύλειους χώρους και τα γυμναστήρια των σχολείων της Άρτας, ύστερα από αυτοψία που πραγματοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε όλες τις σχολικές μονάδας του Δήμου Αρταίων.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν αποξηλώσεις και απομάκρυνσης φθαρμένων αθλητικών οργάνων και ότι άλλο έχριζε άμεσης αντικατάστασης λόγω επικινδυνότητας.

Ο Δήμος Αρταίων, σε άριστη συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές, τους διευθυντές, τους Καθηγητές, τους Δασκάλους και τους Γονείς, με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα συνεχίζει και εντείνει την προσπάθεια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολείων να ενημερώνουν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αρταίων, για οτιδήποτε χρίζει άμεσης αντικατάστασης λόγω επικινδυνότητας.

«Με τις εργασίες αυτές δημιουργούμε ασφαλέστερες συνθήκες λειτουργίας στα σχολεία μας, με γνώμονα πάντα, την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Επενδύουμε στον τομέα της Παιδείας, επενδύουμε για το μέλλον του τόπου μας. 

Ετοιμάζουμε μελέτη για την προμήθεια νέων οργάνων άθλησης με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφάλεια των μαθητών» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης.
epirusblog.gr
5 of 5
Δήμος Αρταίων: Απομάκρυνση και αντικατάσταση επικίνδυνων αθλητικών εξοπλισμών
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8255985165204170631
Σχόλια
item