Γιάννενα: Βήμα βήμα προς θετική κατεύθυνση το Β’ Κλειστό Γιάννενα: Βήμα βήμα προς θετική κατεύθυνση το Β’ Κλειστό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Βήμα βήμα προς θετική κατεύθυνση το Β’ Κλειστό

Γιάννενα: Βήμα βήμα προς θετική κατεύθυνση το Β’ Κλειστό
Βήμα βήμα φαίνεται ότι θα ανοίξει ο δρόμος για την κατασκευή του νέου μεγάλου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης στον Βοτανικό. Και αυτά τα βήματα οδεύουν προς τη θετική κατεύθυνση. 
Μετά τις ανακοινώσεις της προηγούμενης κυβέρνησης ότι η Πολιτεία θα προχωρήσει το έργο, η νέα κυβέρνηση εκφράζεται επίσης θετικά. Κλειδί όπως είναι λογικό είναι το ζήτημα της χρηματοδότησης.
Σε συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη  στο Διοικητήριο της Περιφέρειας τέθηκαν υπόψη του Υφυπουργού εκκρεμότητες που υπάρχουν με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων είναι και η κατασκευή του Β΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων (Πανηπειρωτικό). 
Ο Περιφερειάρχης προέβη σε αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει στο παρελθόν από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την προώθηση πρόσφατα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του φακέλου με τις μελέτες κλπ, ζητώντας την ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου.
Από πλευράς Υφυπουργού τονίστηκε ότι αντιμετωπίζεται θετικά το αίτημα και θα αναζητηθεί πηγή χρηματοδότησης, καθώς δεν έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 
Οι προοπτικές και οι δυνατότητες της Περιφέρειας Ηπείρου για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης συνολικά με αφορμή βέβαια και το Πανευρωπαϊκών Νέων στην κωπηλασία που διοργανώνεται το σαββατοκύριακο στα Γιάννενα.
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Βήμα βήμα προς θετική κατεύθυνση το Β’ Κλειστό
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5667493697010196623
Σχόλια
item