Ιωάννα Τούνη: «Με τον Κωστόπουλο ήταν κανονισμένο να...» Τα πρόδωσε όλα με μια της ατάκα! Ιωάννα Τούνη: «Με τον Κωστόπουλο ήταν κανονισμένο να...» Τα πρόδωσε όλα με μια της ατάκα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: «Με τον Κωστόπουλο ήταν κανονισμένο να...» Τα πρόδωσε όλα με μια της ατάκα!

Ιωάννα Τούνη: «Με τον Κωστόπουλο ήταν κανονισμένο να...» Τα πρόδωσε όλα με μια της ατάκα!
Η Ιωάννα Τούνη τα πρόδωσε όλα με μια της ατάκα! «Με τον Κωστόπουλο ήταν κανονισμένο να...» ανέφερε μεταξύ άλλων στο Happy Day!

Η ίδια, δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για τον χωρισμό της από το Νώντα Παπαντωνίου! «Ακόμα γι’ αυτό θα μιλάμε; Τελείωσε. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω δείξει, γιατί εκείνη τη στιγμή προφανώς αυτό ένιωθα. Σίγουρα στις ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να συμβούν διάφορες καταστάσεις. 
Έχω σβήσει τις φωτογραφίες που ήμασταν οι δυο μας, έχω αφήσει μία που είμαστε με τους κολλητούς μου και τον πρώην σύντροφό μου. 
Δεν είναι ότι με ενοχλεί, είναι πιο πολύ ίσως είναι δύσκολο για τους ακόλουθούς μου να καταλάβουν. Δεν με ενοχλεί που κυκλοφορούν οι φωτογραφίες, έχει υπάρξει κομμάτι μου».... είπε στην εκπομπή.
Για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την συμμετοχή της στην πρώτη εκπομπή η Ιωάννα τόνισε: «Ήταν από την αρχή μιλημένο να αντικαταστήσω την Άννα Μαρία Βέλη που θα έλειπε το πρώτο Σαββατοκύριακο. 
Οπότε ήταν σαν να αναπληρώνω λίγο τηλεοπτικό χρόνο, ίσως για να γίνει και λίγο ντόρος για την εκπομπή».
Στο τέλος, αναφέρθηκε και στη φίλη της Λένια Παπασυμεωνίδου, που είδαμε στο GNTM! «Πιστεύω πως σε ό,τι ειπώθηκε στο κάστινγκ που της έγινε, έχει πέσει πάρα πολύ μοντάζ. 
Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος από τις υπεραπότομες αντιδράσεις των κριτών που τη μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη συννέφιασαν όλοι ξαφνικά, δεν γίνεται να παίρνουν όλοι τα ίδια ψυχοφάρμακα.
Κάτι έχει γίνει με το μοντάζ. Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ. 
Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια. Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο» είπε η Ιωάννα Τούνη.
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη: «Με τον Κωστόπουλο ήταν κανονισμένο να...» Τα πρόδωσε όλα με μια της ατάκα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2166430258612413081
Σχόλια
item