Ευγενία Δημητροπούλου: Ζει έναν θυελλώδη έρωτα και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της! Ευγενία Δημητροπούλου: Ζει έναν θυελλώδη έρωτα και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευγενία Δημητροπούλου: Ζει έναν θυελλώδη έρωτα και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της!

Ευγενία Δημητροπούλου: Ζει έναν θυελλώδη έρωτα και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της! | tlife.gr
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Ευγενίας Δημητροπούλου με τον γλύπτη, Δημήτρη Ρουσσέτο
Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Real News, τον περασμένο Ιούνιο, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον Άλκι Κούρκουλο, γύρισε σελίδα στη προσωπική της ζωή, αποκτώντας νέο ταίρι. 
Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, η Ευγενία και ο Δημήτρης είναι αχώριστοι και όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως ο έρωτας τους φουντώνει μέρα με την μέρα.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της εφημερίδας, η Ευγενία Δημητροπούλου δεν σταματά να λέει στον φιλικό της κύκλο πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 
Η γνωστή ηθοποιός, η οποία θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην θεατρική υπερπαραγωγή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» μιλά στον θίασο για τον Δημήτρη και… στάζει μέλι! 
Η Ευγενία όχι απλώς χαμογελά ξανά, αλλά φαίνεται ότι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού γλύπτη και οι πηγές της Real News τους θέλουν να ετοιμάζονται να μείνουν μαζί.
Από το κοινό τους ταξίδι στο Μαρακές
Μέχρι τώρα, πάντως, το ζευγάρι έχει μείνει μακριά από κοσμικές εκδηλώσεις και πρεμιέρες φίλων τους, για να μην τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός. 

Θα κάνουν το ίδιο και στην πρεμιέρα της Ευγενίας στις 11 Οκτωβρίου, ή μήπως ο σύντροφος της θα θελήσει να βρεθεί εκεί για να την εμψυχώνει;
epirusblog.gr
5 of 5
Ευγενία Δημητροπούλου: Ζει έναν θυελλώδη έρωτα και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8073779502890819068
Σχόλια
item