Θεσπρωτία: Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, λέει η διαχειρίστρια εταιρία Θεσπρωτία: Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, λέει η διαχειρίστρια εταιρία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, λέει η διαχειρίστρια εταιρία

Θεσπρωτία: Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, λέει η διαχειρίστρια εταιρία

Μετά τα προβλήματα με την επιχωμάτωση των απορριμάτων του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, εκπρόσωποι της εταιρίας "ΗΛΕΚΤΩΡ", που διαχειρίζεται τη λειτουργιά του ΧΥΤΑ και πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής Θεσσαλονίκης Ορέστης Μεσοχωρίτης και ο νέος υπεύθυνος μηχανικός του ΧΥΤΑΒασίλης Βρόντος, βρέθηκαν στο δημαρχείο Σουλίου, όπου και είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο και το τοπικό συμβούλιο Καρβουναρίου. 

Αποκλειστικό αντικείμενο της συνάντησης, ήταν τα προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων στο ΧΥΤΑ και πιο συγκεκριμένα η πλημμελής επιχωμάτωση των απορριμάτων. 

Οι κ.κ. Μεσοχωρίτης και Βρόντος μεταξύ άλλων διαβεβαίωσαν πως το παροδικό πρόβλημα, που είχε παρουσιαστεί έχει επιλυθεί. 

Ακόμη τόνισαν πως έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να μην ξαναεμφανιστεί και σημείωσαν πως προέκυψε από έκτακτο διαχειριστικό θέμα του ανθρωπίνου δυναμικού. 

Και  οι τρεις πλευρές  συμφωνήσαν πως θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με σκοπό την ομαλή λειτουργία του ΧΥΤΑ, σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις που προκύπτουν και κυρίως την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων. 

Σε επισήμανσή  του ο δήμαρχος Σουλίου κ. Γιάννης Καραγιάννης, ανέφερε πως η τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων είναι απαραίτητη για την συνέχιση λειτουργίας του ΧΥΤΑ, τονίζοντας πως υπάρχει διάθεση από την ΗΛΕΚΤΩΡ για εποικοδομητική συνεργασία με τη δημοτική αρχή. Τόνισε συγκεκριμένα: “Είμαστε αισιόδοξοι πως η συνεργασία μας θα έχει ως αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία του ΧΥΤΑ. 

Ο κ. Μεσοχωρίτης έδειξε πως αφουγκράζεται τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας και διαβεβαίωσε πως παρόμοια θέματα δεν θα ξαναεμφανιστούν. 

Οι παρουσία μας στο ΧΥΤΑ, τόσο των υπηρεσιών μας όσο και του τοπικού συμβουλίου Καρβουναρίου θα είναι συνεχής, καθώς αδιαπραγμάτευτη βούληση μας είναι η μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο το περιβάλλον όσους και τους συνδημότες μας». 
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, λέει η διαχειρίστρια εταιρία
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8583716892032549932
Σχόλια
item