Γιάννενα: Σήμερα η Κινεζική Ορχήστρα Σιγκαπούρης,στο Διεθνές Φεστιβάλ Δωδώνης Γιάννενα: Σήμερα η Κινεζική Ορχήστρα Σιγκαπούρης,στο Διεθνές Φεστιβάλ Δωδώνης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σήμερα η Κινεζική Ορχήστρα Σιγκαπούρης,στο Διεθνές Φεστιβάλ Δωδώνης

Γιάννενα: Σήμερα η Κινεζική Ορχήστρα Σιγκαπούρης,στο Διεθνές Φεστιβάλ Δωδώνης

Το 3  ο Διεθνές Φεστιβάλ Δωδώνης κλείνει την αυλαία της επιτυχημένης φετινής  πορείας του με μια σπουδαία διεθνή παραγωγή από την παγκοσμίου φήμης  Singapore Chinese Orchestra. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  9 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 8 μ.μ., στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης, με  ελεύθερη είσοδο για το κοινό.  

Η Κινεζική Συμφωνική Ορχήστρα της Σιγκαπούρης είναι το μοναδικό  επαγγελματικό σύνολο του είδους στη...Σιγκαπούρη. 

Έχοντας ως επικεφαλής  τον Πρωθυπουργό της χώρας Lee Hsien Loong, έχει ως διπλό στόχο, από  το 1997 που ιδρύθηκε, τη διατήρηση του παραδοσιακού στοιχείου και τον  εμπλουτισμό του παγκόσμιου ρεπερτορίου με το στοιχείο αυτό.  

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής της περιοδείας, σε μόλις 4 αυστηρά επιλεγμένα  σημεία σε Τσεχία, Γερμανία, Ιταλία, η Singapore Chinese Orchestra θα  πραγματοποιήσει στη Δωδώνη τον μοναδικό της σταθμό στην Ελλάδα, υπό τη μουσική διεύθυνση του μόνιμου αρχιμουσικού της Tsung Yeh.  

Με 72 μουσικούς επί σκηνής και περισσότερους από 85 συντελεστές  συνολικά, η Κινεζική Ορχήστρα Σιγκαπούρης θα παρουσιάσει στη Δωδώνη  ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για το κοινό του 3  ου Διεθνούς  Φεστιβάλ Δωδώνης. 

Στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, έργα του οσκαρικού Tan  Dun (βραβείο Όσκαρ για τη μουσική της ταινίας Τίγρης και Δράκος) και του,  επίσης κινηματογραφικού, Eliott Schneider. 

Σε μια μοναδική σύνδεση του παραδοσιακού κινεζικού στοιχείου με τη δυτική  μουσική κουλτούρα, οι θεατές της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία ν’  απολαύσουν ένα ξεχωριστό μουσικό υπερθέαμα, κορυφαίας καλλιτεχνικής  ποιότητας.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σήμερα η Κινεζική Ορχήστρα Σιγκαπούρης,στο Διεθνές Φεστιβάλ Δωδώνης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1865748365111776737
Σχόλια
item