Λοβέρδος: Θέμα παραδικαστικού κυκλώματος θα εξετάσει η προανακριτική κατά Παπαγγελόπουλου Λοβέρδος: Θέμα παραδικαστικού κυκλώματος θα εξετάσει η προανακριτική κατά Παπαγγελόπουλου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λοβέρδος: Θέμα παραδικαστικού κυκλώματος θα εξετάσει η προανακριτική κατά Παπαγγελόπουλου

Λοβέρδος: Θέμα παραδικαστικού κυκλώματος θα εξετάσει η προανακριτική κατά Παπαγγελόπουλου

Θέμα παραδικαστικού κυκλώματος θα εξετάσει η Προανακριτική επιτροπή της Βουλής κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Υπάρχει ζήτημα παραδικαστικού κυκλώματος. Αυτό θα ερευνηθεί, η ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος. Δεν εξετάζει σκάνδαλο Novartis η Προανακριτική. Θα εξετάσει την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος με κορυφή στην Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον Σκάι. 

Και συνέχισε: «Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι όταν εγώ έκανα μήνυση στους τρεις εισαγγελείς- την κυρία Τουλουπάκη και τους συνεργάτες της- είπα στην κατάθεση μου ότι στρέφομαι εναντίον των τριών και παρ’ ό,τι ήμουν βέβαιος από τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου, από την στάση του ότι πολιτικά αυτό το επικροτούσε και παρωθούσε τις συγκεκριμένες ενέργειες και ίσως ήταν κι από πίσω ποτέ δεν περνούσε από το μυαλό μου η μήνυση μου να στραφεί και εναντίον του».

Όπως εξήγησε ο κ. Λοβέρδος στράφηκε εναντίον του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από τη στιγμή που δύο εισαγγελείς- η κ. Ράικου και ο κ. Αγγελής- είπαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, πώς παρενέβαινε στην λειτουργία της απονομής της Δικαιοσύνης ο πρώην αναπληρωτής υπουργός. 

Και όπως σημείωσε, επειδή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχε εξετάσει και στον παρελθόν την κυρία Τσατάνη, η οποία είχε αναφερθεί με τον ίδιο τρόπο στην δράση του κ. Παπαγγελόπουλου, φαίνεται οτι σαφώς έχουμε να κάνουμε με την δράση παραδικαστικού κυκλώματος».

Επιπλέον σημείωσε ότι για την δική του περίπτωση έχει αρχειοθετηθεί η κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην υπόθεση της Novartis και πρόσθεσε ότι 5 κρίσιμα έγγραφα έχουν αποκρυφτεί και δεν έφτασαν ποτέ στην Βουλή.

epirusblog.gr
5 of 5
Λοβέρδος: Θέμα παραδικαστικού κυκλώματος θα εξετάσει η προανακριτική κατά Παπαγγελόπουλου
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 981228389302913732
Σχόλια
item