Γιάννενα: Νεκρός Στην Αστράκα στο Πάπιγκο ο Άγγλος Τουρίστας Που Αγνοείτο Γιάννενα: Νεκρός Στην Αστράκα στο Πάπιγκο ο Άγγλος Τουρίστας Που Αγνοείτο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Νεκρός Στην Αστράκα στο Πάπιγκο ο Άγγλος Τουρίστας Που Αγνοείτο

Γιάννενα: Νεκρός Στην Αστράκα στο Πάπιγκο ο Άγγλος Τουρίστας Που Αγνοείτο

Το σημείο που εντοπίστηκε ο άτυχος 26χρονος

Τραγικό  το τέλος   στην υπόθεση του 26χρονου Άγγλου τουρίστα τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την Κυριακή .Κατά τη διάρκεια των σημερινών ερευνών της 5ης  ΕΜΑΚ  της Π.Υ  και της Αστυνομίας ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα  στην Αστράκα ,στην περιοχή  δηλαδή που επικεντρώθηκαν οι έρευνες  σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος βρισκόταν για διακοπές στο νομό Ιωαννίνων.

Την Κυριακή το πρωί έφυγε  από το ξενοδοχείο   όπου διέμενε στην Κόνιτσα ενημερώνοντας τηλεφωνικά την οικογένειά του στην Αγγλία ότι θα πάει για ορειβασία.

Οι οικείοι του   βλέποντας τις ώρες να περνούν και εκείνον να μην απαντά στα τηλεφωνήματά τους άρχισαν να ανησυχούν.

Έτσι ο πατέρας του έστειλε μήνυμα στο 112  ,ότι ο γιος του αγνοείται .Το αυτοκίνητό που είχε νοικιάσει για τις μετακινήσεις του ο 26χρονος βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ  σταθμευμένο και ασφαλισμένο ανάμεσα στο μικρό και στο μεγάλο Πάπιγκο κοντά στις Κολυμπήθρες.

Στις έρευνες εκτός από την ΕΜΑΚ  και την Π.Υ  συνέδραμαν από αέρος ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας  καθώς και  ένα ελικόπτερο της Revoil καθώς  και πολλοί  εθελοντές.

Η διαδικασία ανάσυρσης της σορού του 26χρονου αλλοδαπού θα ξεκινήσει αύριο  αφού το σημείο που εντοπίστηκε ο  νεαρός είναι ιδιαίτερα δύσβατο και με βάθος πολλών μέτρων.φωτό  Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Νεκρός Στην Αστράκα στο Πάπιγκο ο Άγγλος Τουρίστας Που Αγνοείτο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5299040607222512163
Σχόλια
item