Άρτα: Με Γερακαράκο, Μαυραγάνη η ετήσια γενική συνέλευση των αστυνομικών της Άρτας Άρτα: Με Γερακαράκο, Μαυραγάνη η ετήσια γενική συνέλευση των αστυνομικών της Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Με Γερακαράκο, Μαυραγάνη η ετήσια γενική συνέλευση των αστυνομικών της ΆρταςΆρτα: Με Γερακαράκο, Μαυραγάνη η ετήσια γενική συνέλευση των  αστυνομικών της ΆρταςΠραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας...
Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

"Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, οι οποίοι προέβησαν σε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα και ειδικότερα για τις άμεσες διεκδικήσεις μας  όπως είναι το νέο βαθμολόγιο, νέο μισθολόγιο και θέσπιση για το επικίνδυνο της εργασίας μας.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής Άρτας, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. 

Επίσης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος ΚΙΤΣΙΟΣ και κ. Αριστοτέλης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος ΝΑΚΟΣ και κ. Δημήτριος ΖΗΣΗΣ. 

Από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης παρουσιάσθηκε ο διοικητικός απολογισμός, από τον Ταμία ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός του επόμενου έτους οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα και από τον Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής αναγνώσθηκε η ετήσια έκθεση οικονομικής διαχείρισης.

Εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαριστούμε όλους τους προσκεκλημένους και ειδικά τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ για την παρουσία του, καθώς και τα μέλη μας για τη μεγάλη τους συμμετοχή στο ανώτερο και κυρίαρχο όργανο της Ένωσής μας".
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Με Γερακαράκο, Μαυραγάνη η ετήσια γενική συνέλευση των αστυνομικών της Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4579957417898040366
Σχόλια
item