Παραλήρημα Πολάκη κατά της Κεραμέως -Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά Παραλήρημα Πολάκη κατά της Κεραμέως -Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παραλήρημα Πολάκη κατά της Κεραμέως -Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά

Παραλήρημα Πολάκη κατά της Κεραμέως -Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά

Επίθεση στη Νίκη Κεραμέως εξαπέλυσε και ο Παύλος Πολάκης, καθώς η υπουργός Παιδείας βρίσκεται στο στόχαστρο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για την απόφασή της να κρατούν τη σημαία στις παρελάσεις οι καλύτεροι μαθητές, όσο και για την πρόθεσή της να διδάσκεται η Ιστορία στα σχολεία ενισχύοντας την εθνική συνείδηση.

Υστερα από ένα μπαράζ δηλώσεων εναντίον της υπουργού Παιδείας, στην οποία είναι αφιερωμένο και το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε μία σχεδόν παραληρηματική ανάρτηση, κατηγορεί την κ. Κεραμέως ότι δεν θέλει να αναπτύξει την ταξική συνείδηση στα παιδιά, και ότι θέλει να επιστρέψει η Παιδεία στην εποχή της Διάπλασης των Παίδων.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
-ΟΧΙ κυρία Κεραμεως!! Δεν σας νοιάζει τόσο η ανάπτυξη "εθνικής συνείδησης" μεσα απο το μάθημα της ιστορίας ,αλλα η ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ταξικής συνείδησης στα παιδιά των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων !!!-ΟΧΙ κυρία Κεραμεως .

Δεν είστε φιλελεύθερη αστός πολιτικός .Ειστε μίξη βαλκανιας ορθόδοξης ταλιμπανικης Ακροδεξιάς με το νεοφιλευθερισμο της Θάτσερ!!!Ο κρότος θα ειναι μεγάλος.... γιατι επιστροφή στην εποχή της "διάπλασης των Παιδων" ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!

Παυλος Πολακης's Profile Photo, Image may contain: 1 person, beard and closeup
Παυλος Πολακης
5 hours ago
-ΟΧΙ κυρία Κεραμεως!! Δεν σας νοιάζει τόσο η ανάπτυξη "εθνικής συνείδησης" μεσα απο το μάθημα της ιστορίας ,αλλα η ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ταξικής συνείδησης στα παιδιά των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων !!!
-ΟΧΙ κυρία Κεραμεως .Δεν είστε φιλελεύθερη αστός πολιτικός .Ειστε μίξη βαλκανιας ορθόδοξης ταλιμπανικης Ακροδεξιάς με το νεοφιλευθερισμο της Θάτσερ!!!
Ο κρότος θα ειναι μεγάλος.... γιατι επιστροφή στην εποχή της "διάπλασης των Παιδων" ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!
KOUTIPANDORAS.GR
Για κάποιον ακατανόητο λόγο, οι νεοδημοκράτες πιστεύουν ότι τα ελληνικά σχολεία είναι εκκολαπτήρια «αναρχοκομμουνιστών». Ότι τις δύο πρώτες ώρες διδάσκεται το «Κ....
epirusblog.gr
5 of 5
Παραλήρημα Πολάκη κατά της Κεραμέως -Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7894442800858693685
Σχόλια
item