Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι αϋπνίες, η ευτυχία που βιώνει και ο ρόλος της Μαρίας Κάλλας!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι αϋπνίες, η ευτυχία που βιώνει και ο ρόλος της Μαρίας Κάλλας!
Εξαιρετικά ταλαντούχο πλάσμα, η Κατερίνα Παπουτσάκη έπειτα από απουσία 15 μηνών, κατά τους οποίους η οικογένειά της απέκτησε ένα ακόμα μέλος.
Ο μικρός Κίμωνας ναι μεν την ξενυχτάει, αλλά την έχει κάνει να λάμπει πιο πολύ από ποτέ. 
Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα«, που ανεβάζει στο Παλλάς των Θεατρικών Σκηνών ο Σταμάτης Φασουλής
Σ’ ένα διάλειμμα, λοιπόν, μίλησε για όλα στην εφημερίδα Real Life και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη.
Έξι μήνες μετά την γέννηση του δεύτερου γιου σου, ετοιμάζεσαι να γυρίσεις στη σκηνή, με την αϋπνία να χτυπά κόκκινο;
Αϋπνία, αϋπνία απίστευτη. Δεν ξέρω πώς συμβαίνει ξανά αυτό που είχε συμβεί και με τον Μάξιμο. Κοιμάμαι ελάχιστα, αλλά είναι τόση η χαρά και η ευτυχία μου για τον ερχομό του μικρού, που δεν με νοιάζει.
Μιλούσα με τη Λένα Παπαληγούρα και την Ιωάννα Παππά και έχουν κι αυτές θέματα αϋπνίας με τα μωράκια τους…
Τις είδα κι εγώ στο Ζάππειο. Εκείνες τα καταφέρνουν καλύτερα. Κάτι κάνω λάθος, αλλά θα μεγαλώσει κι αυτός, που θα πάει. Και τότε ίσως τα καταφέρω να κοιμηθώ (σ.σ. γελάει). 
Είναι τόσο υπέροχο αυτό το δώρο, που δεν με νοιάζει που κοιμάμαι λίγες ώρες. Είμαι σε μια τρέλα με το μωρό, τον Μάξιμο που πηγαίνει πια πρώτη δημοτικού, τις πρόβες, τη φωνητική, αλλά νιώθω αληθινή ευτυχία.
Που καταλήγεις για την Μαρία Κάλλας;
Πώς, αν είχε κάνει την οικογένεια που ήθελε, θα άντεχε τη σκηνική της «πτώση». Πώς ήθελε να αγαπηθεί και είχε ανάγκη από αγάπη. Όλοι έχουμε ανάγκη την αγάπη.
Είναι ένας ρόλος-κόντρα σε εσένα, που έχεις βρει και αγάπη και ισορροπία.
Είναι ένας ρόλος που μου υπενθυμίζει πόσο σημαντική και ακριβή είναι η αγάπη.
Με την Δήμητρα Ματσούκα και την Ευγενία Δημητροπούλου στον θίασο. Πώς τα πάτε τόσες γυναίκες μαζί;
Τα πάμε μια χαρά. Εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε τέτοια μεταξύ μας. Μια χαρά. Και είμαστε ευτυχισμένες που παίζουμε πλάι στον Σταμάτη Φασουλή, έχοντας μαζί μας τον Μέμο Μπεγνή, τον Αγησίλαο Μικελάτο και όλο τον υπέροχο θίασο που φτιάχτηκε με προσοχή.
Η Παπουτσάκη λέει «τα θέλω όλα»;
Η Παπουτσάκη λέει «θέλω όσα μπορώ να αντέξω» (σ.σ. γελάει) και αισθάνεται υπέροχα με αυτά που έχει. 
Έχω έναν άντρα που λατρεύω, έχουμε τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, έχω τη συνεργασία αυτή με τις Θεατρικές Σκηνές και τον Σταμάτη Φασουλή, που θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο σπουδαίους που έχουμε, παίζω πλάι σε εκλεκτούς και ξεχωριστούς συναδέλφους. Θα ήμουν αχάριστη αν δεν ένιωθα ευτυχής με όσα έχω. 
Πηγαίνω με χαρά και λαχτάρα στις πρόβες μας κι έπειτα επιστρέφω στη θαλπωρή της οικογένειάς μου, που είναι το παν για εμένα.
Ήθελα να σε ρωτήσω. Έχει προτεραιότητα η οικογένειά σου;
Την απόλυτη προτεραιότητα, φυσικά. Αγαπώ τη δουλειά μου, θέλω να ανεβάζω τον πήχη κάθε φορά και ψηλότερα, δουλεύω σκληρά γι’ αυτό, αλλά πάνω από όλα είναι η οικογένειά μου.
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι αϋπνίες, η ευτυχία που βιώνει και ο ρόλος της Μαρίας Κάλλας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3026867121382906529
item