Γιάννενα: Βελτιώνεται η πρόσβαση στον κάμπο Βελλάς – Παρακαλάμου Γιάννενα: Βελτιώνεται η πρόσβαση στον κάμπο Βελλάς – Παρακαλάμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Βελτιώνεται η πρόσβαση στον κάμπο Βελλάς – Παρακαλάμου

Γιάννενα: Βελτιώνεται η πρόσβαση στον κάμπο Βελλάς – Παρακαλάμου
Το έργο για την «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Καλπακίου και Δ.Ε. Άνω Καλαμά», προϋπολογισμού 756.700€ του Δήμου Πωγωνίου εντάχθηκε στο πρόγραμμα με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών –και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η αποδοχή των όρων από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πωγωνίου.
Με το έργο θα βελτιωθεί η προσπελασιμότητα στον κάμπο Βελλάς – Παρακαλάμου, ενός από τους μεγαλύτερους κάμπους του Νομού Ιωαννίνων και θα μειωθεί το κόστος μεταφοράς των προϊόντων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννενα: Βελτιώνεται η πρόσβαση στον κάμπο Βελλάς – Παρακαλάμου
Παράλληλα θα επιτραπεί η ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων καθώς και η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων.
«Δεσμευτήκαμε για την βελτίωση της προσπελασιμότητας στον κάμπο Βελλάς – Παρακαλάμου και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι». 
Στηρίζουμε τον αγροτικό κόσμο της περιοχής συμβάλλοντας στην ευκολότερη πρόσβαση στις αγροτικές καλλιέργειες και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Ο πρωτογενής τομέας πρέπει να τονωθεί με κάθε πρόσφορο τρόπο» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κων. Καψάλης.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Βελτιώνεται η πρόσβαση στον κάμπο Βελλάς – Παρακαλάμου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1814199507811935251
Σχόλια
item