Το σπίτι που ζεις μαρτυρά πραγματα για σένα που ούτε φανταζοσουν

Το σπίτι που ζεις μαρτυρά πραγματα για σένα που ούτε φανταζοσουν

Αν κάποιος μπει στο σπίτι σας, και δεν σας γνωρίζει, πιστεύετε μπορεί να καταλάβει τον χαρακτήρα, τα ενδιαφέροντά σας, τις προτιμήσεις σας; Kι όμως ναι.

Τι βλέπετε στην τηλεόραση, τι είδατε τελευταία, ακόμη και τι ώρα είδατε ό,τι είδατε! Οι τηλεοράσεις που είναι συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο μπορούν να συλλέγουν δεδομένα για όλα όσα παρακολουθείτε και να τα πουλούν σε εταιρείες!


Η βρωμιά στο σπίτι επίσης αποκαλύπτει…. αν υπάρχουν περισσότεροι άνδρες ή γυναίκες στο νοικοκυριό από το επίπεδο καθαριότητας και τάξης. Ακόμη και από τα βακτήρια που υπάρχουν στο σπίτι μπορεί κάποιος επιστήμονας να καταλάβει αν στο σπίτι μένει άντρας ή γυναίκα.


Το υπνοδωμάτιό σας αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική σας ζωή! Από μια απλή αναζήτηση στα συρτάρια σας μπορεί κανείς να καταλάβει αν βάζετε φωτιά στο κρεβάτι ή είστε πιο συντηρητικοί! Ακόμη κι από τα χρώματα που επιλέξατε, βγαίνουν συμπεράσματα! 


Αν έχετε θερμά χρώματα, κόκκινοη, ροζ, μωβ διακόσμηση, κάνετε πολύ σeξ! Το μπεζ και το λευκό είναι πιο συντηρητικά και ήσυχα.

Για να καταλάβει κανείς την ηλικία σας δε χρειάζεται να δει ταυτότητα. Εάν έχετε πολλές φωτογραφίες του εαυτού σας ορατές – δηλαδή φωτογραφίες σε ψυγείο, κάδρα, polaroid, κολλημένες στους τοίχους, πιθανότατα είστε κάτω από 35 ετών όπως αποκάλυψε έρευνα για τους Millenials.


Μπορεί κανείς να καταλάβει και αν… μισείτε τη δουλειά σας ή αν πηγαίνετε γυμναστήριο! 


Μια έρευνα 68.000 ανθρώπων διαπίστωσε ότι εκείνοι που στρώνουν τα κρεβάτια τους το πρωί είναι πιο πιθανό να απολαμβάνουν τη δουλειά τους και να αθλούνται τακτικά από όσους δεν το κάνουν.
epirusblog.gr
5 of 5
Το σπίτι που ζεις μαρτυρά πραγματα για σένα που ούτε φανταζοσουν
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5072831098621555240
item