Άννη Πανταζή: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και βάφτισαν την κόρη τους - Φωτογραφίες Άννη Πανταζή: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και βάφτισαν την κόρη τους - Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άννη Πανταζή: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και βάφτισαν την κόρη τους - Φωτογραφίες

Άννη Πανταζή: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και βάφτισαν την κόρη τους - Φωτογραφίες
Η Άννη Πανταζή και ο Χριστόφορος Χούμας αποφάσισαν έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας, έναν πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2017 και την απόκτηση ενός παιδιού, να επισφραγίσουν τον μεγάλο έρωτα που ζουν και με έναν θρησκευτικό γάμο.
Έτσι λοιπόν, έδωσαν ραντεβού με συγγενείς και φίλους την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη στο Κορωπί, προκειμένου να ενώσουν τις ζωές του ενώπιον Θεού και ανθρώπων, και παράλληλα να βαπτίσουν την κορούλα της, η οποία σε περίπου είκοσι ημέρες θα γίνει εννέα μηνών. 
Νονά της μικρής θα είναι η αδερφή της Άννης, Κλέλια Πανταζή, η οποία περιμένει σε λίγους μήνες τον ερχομό του δικούς της μωρού.
Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Άννη Πανταζή είχε δηλώσει για τον άνδρα της ζωής της: «Όταν βρεις τον άνθρωπό σου, δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ. Ειδικά όταν είσαι ερωτευμένος και γουστάρεις πολύ τον άλλο. 
Με τον Χριστόφορο είμαστε μαζί δύο χρόνια. Ο γάμος δεν άλλαξε κάτι στη μεταξύ μας σχέση. Συγκατοικούσαμε από την αρχή. Απλά, αντί να τον συστήνω ως το αγόρι μου, τον σύστηνα ως άντρα μου. 
Αυτό που μου συνέβη με τον Χριστόφορο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάτι που ένιωσε κι εκείνος. Εκτός αυτού, αμέσως αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη δίπλα του και είπα μέσα μου πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου».
Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στο κτήμα, όπου τελούνται τα δύο μυστήρια και απαθανάτισε τους πρωταγωνιστές σε μία από την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.
Δες φωτογραφίες:
   
  
     
   
 
 
   
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Άννη Πανταζή: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και βάφτισαν την κόρη τους - Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8508881098949905788
Σχόλια
item