Ήγουμενίτσα: Πραγματικότητα το όνειρο της διαμόρφωσης της εισόδου της Ηγουμενίτσας Ήγουμενίτσα: Πραγματικότητα το όνειρο της διαμόρφωσης της εισόδου της Ηγουμενίτσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Πραγματικότητα το όνειρο της διαμόρφωσης της εισόδου της Ηγουμενίτσας

Ήγουμενίτσα: Πραγματικότητα το όνειρο της διαμόρφωσης της εισόδου της Ηγουμενίτσας
Πραγματικότητα γίνεται το όνειρο της διαμόρφωσης της εισόδου της Ηγουμενίτσας, από το κτίριο του Εθνικού Κέντρου Νεότητας  (πρατήριο Ντάσιου ) έως την κεντρική είσοδο  προς οικισμό Εθνικής Αντίστασης στον οδικό άξονα Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων. 

Πρόκειται για το έργο «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας-Εγνατία οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι», για το οποίο η σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και της αναδόχου εταιρείας "Τεχνοδομή-Ν. Νικολόπουλος". 

Το έργο έχει ενταχθεί χρηματοδοτικά στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στην ΣΑΕΠ 030 Ηπείρου με Κ.Α 2018 ΕΠ 03000004 με προϋπολογισμό  12.700.000 €. 

Ο ανάδοχος εργολάβος πρόκειται να εγκατασταθεί για να ξεκινήσει εργασίες εντός του μηνός Σεπτεμβρίου. Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας  Θωμάς Πιτούλης  δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που ένα έργο το οποίο  ξεκίνησα μελετητικά ως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας μπαίνει σε τροχιά ολοκλήρωσης κατά την θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας. \

Θέλω να ευχαριστήσω  δημόσια όλους τους συντελεστές που συνέδραμαν με κάθε τρόπο ώστε αυτό το έργο να μπει σε τελικό στάδιο υλοποίησης. 

Τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, αλλά και την πρώην αντιπεριφερειάρχη Κυρία Καλογιάννη Τατιάνα για την αμέριστη συνδρομή τους στην ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, καθώς και για την εμπιστοσύνη του, ώστε το όλο έργο να προχωρήσει από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της  Θεσπρωτίας. 

Τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κύριο Μάριο Κάτση  για την δική του βοήθεια και τέλος όλους τους μηχανικούς της Π.Ε Θεσπρωτίας που συνέδραμαν στην άρτια ολοκλήρωση των ενεργειών ώστε να ξεκινήσει το έργο».
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Πραγματικότητα το όνειρο της διαμόρφωσης της εισόδου της Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2898761363124334479
Σχόλια
item