Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μιλάει για τα μυστικά της σχέσης της με τον Θέμη Σοφό μετά από 8 χρόνια γάμου!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μιλάει για τα μυστικά της σχέσης της με τον Θέμη Σοφό μετά από 8 χρόνια γάμου!
Η οικοδέσποινα του «Happy Day» λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν μίλησε στο περιοδικό People για τα μυστικά της σχέσης με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό μετά από οχτώ χρόνια γάμου και φυσικά τα τρία παιδιά τους.
«Ήμουν από τις γυναίκες που ήθελαν να δημιουργήσουν οικογένεια και να κάνουν παιδιά, ειδικά μετά τα 28 μου. Δεν ήξερα όμως, ότι θα με ευλογήσει ο Θεός με τρία παιδιά. Δεν ήμουν σίγουρη ότι θα το καταφέρω. 
Δεν το πίστευα. Όταν έρχονται και τα τρία στην αγκαλιά μου νιώθω ευλογία για όλο αυτό που δημιουργήσαμε μαζί με τον Θέμη. Τον περασμένο Ιούνιο συμπληρώσαμε με τον Θέμη οκτώ χρόνια γάμου. Μάλιστα, αυτό του έλεγα, πως τα καταφέραμε καλά. 
Είμαι από τις τυχερές που έχω βοήθεια από την μητέρα και την πεθερά μου. Δόξα τω Θεώ είμαστε εκεί η μία για την άλλη. Βέβαια, οι ώρες που λείπω από το σπίτι είναι αρκετές, οπότε έχουμε και μια κοπέλα να μας βοηθάει με τον μικρό. Είμαι όμως και από τις γυναίκες, που μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνες τους και με τα τρία παιδιά!
Η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πρέπει πάντα να δουλεύεται. Με πετυχαίνεις σε μια εξαιρετική φάση, διότι πάντα το καλοκαίρι έχουμε χρόνο για εμάς τους δύο. Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως μετά το καλοκαίρι έχουμε και ένα παιδί. Τα καλοκαίρια, εκτός από τις οικογενειακές μας διακοπές, απολαμβάνουμε και ο ένας τη συντροφιά του άλλου. 
Κακά τα ψέματα, στην καθημερινότητα, πέρα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις, η κούραση είναι μεγάλη. Κατά τις 10 το βράδυ, όταν πια τα παιδιά έχουν κοιμηθεί, είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Νυστάζω. 
Από την άλλη, ο Θέμης πολύ συχνά αργεί να γυρίσει, με αποτέλεσμα να έρθει και να με βρει κοιμισμένη. Οπότε περιμένουμε τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να χορτάσουμε την οικογένειά μας και ο ένας τον άλλο.
Επίσης, με τον Θέμη πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε ευκαιρίες να κάνουμε μικρά πράγματα οι δυο μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι. Είμαι καψούρα με τον άντρα μου! Και το να το δείχνεις αυτό στον άνθρωπό σου είναι ένα στοιχείο που σε βοηθάει να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή.
Επίσης, είμαι και πολύ κοκέτα με τον εαυτό μου και μου αρέσει όταν ο Θέμης προσέχει αυτά που φοράω. Και αν δεν το παρατηρήσει θα του κάνω νάζια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μιλάει για τα μυστικά της σχέσης της με τον Θέμη Σοφό μετά από 8 χρόνια γάμου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 653073744989948081
item