Γιάννενα: Με 800 συμμετοχές το 14ο συνέδριο Παιδιατρικής Γιάννενα: Με 800 συμμετοχές το 14ο συνέδριο Παιδιατρικής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Με 800 συμμετοχές το 14ο συνέδριο Παιδιατρικής

Γιάννενα: Με 800 συμμετοχές το 14ο συνέδριο Παιδιατρικής
Οι τρέχουσες εξελίξεις σε θέματα γενικότερης και εξειδικευμένης παιδιατρικής θα βρεθούν στο επίκεντρο του 14ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Epirus Palace σε συνεργασία της Ακαδημίας Παιδιατρικής με την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
Τις εργασίες του συνεδρίου αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 800 επιστήμονες από όλη τη χώρα, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να ακούσουν, να συζητήσουν και να διευκρινίσουν απορίες για θέματα γενικής παιδιατρικής και περισσότερο εξειδικευμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην κλινική πράξη. 
Για τον σκοπό του επιστημονικού συνεδρίου και τη θεματολογία του μίλησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής Κων. Τσουμάκας, ο καθηγητής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Νικ. Χαλιάσος και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής και διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΙ Αικατερίνη Σιώμου.
«Είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε την ετήσια συνάντηση της Ακαδημίας Παιδιατρικής που περιλαμβάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για εξειδικευμένα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι παιδίατροι στην κλινική πράξη», σημείωσε η κα Σιώμου, που χαρακτήρισε παράλληλα εξαιρετικά σημαντική την ενημέρωση των οικογενειών από τους παιδιάτρους για τα οφέλη και την αναγκαιότητα του αντιγριπικού εμβολιασμού.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με 800 συμμετοχές το 14ο συνέδριο Παιδιατρικής
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1221372600705527782
Σχόλια
item