Γιάννενα: Είχε στο πορτμπαγκαζ 74 κιλά ναρκωτικά

Γιάννενα: Είχε στο πορτμπαγκαζ 74 κιλά ναρκωτικά
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κατάφεραν μετά από συντονισμένες ενέργειες να αποτρέψουν την εισαγωγή και περαιτέρω διακίνηση στη χώρα, μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Για την υπόθεση συνελήφθη σήμερα (10 Σεπτεμβρίου 2019) τα ξημερώματα, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της διασυνοριακής διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίσθηκε ο κατηγορούμενος από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου Ιωαννίνων, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, (47) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (73) κιλών και (800) γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Είχε στο πορτμπαγκαζ 74 κιλά ναρκωτικά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8336808499315893710
item