Λαμία: 56χρονη στην εντατική όταν πνίγηκε στο τραπέζι του γάμου Λαμία: 56χρονη στην εντατική όταν πνίγηκε στο τραπέζι του γάμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λαμία: 56χρονη στην εντατική όταν πνίγηκε στο τραπέζι του γάμου

Λαμία: 56χρονη στην εντατική όταν πνίγηκε στο τραπέζι του γάμου

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στη Λαμία το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (19/9). 

Κυριολεκτικά από τη μια στιγμή στην άλλη η χαρά μετατράπηκε σε θλίψη και ο γάμος αναβλήθηκε για δεύτερη φορά αφού η μητέρα του γαμπρού νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Πώς έγινε το κακό

Η άτυχη γυναίκα την ώρα που έτρωγε στο τραπέζι πριν το γάμο που είχαν μεταξύ τους οι αποκλειστικοί συγγενείς, της στάθηκε στο λαιμό κομμάτι από κρέας το οποίο έφραξε την αναπνευστική οδό. 


Μετά το πρώτο σοκ και τις προσπάθειες από τους παρευρισκόμενους να βοηθήσουν, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε και οι γιατροί της αφαίρεσαν το κομμάτι, ωστόσο είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλός της και πλέον βρίσκεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι ευχές όλων είναι να «ξυπνήσει» απολύτως υγιής και να μπορέσει να καμαρώσει και κείνη το παιδί της στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή, καθώς όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος αναβλήθηκε. 


Το δυσάρεστο είναι μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος γάμος αναβάλλεται για δεύτερη φορά, καθώς είχε αναβληθεί και σε προγενέστερο χρόνο όταν παραμονές του γάμου είχε φύγει αιφνίδια ο παππούς του γαμπρού.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν ας αναλογιστούμε όλοι μας πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε «Πρώτες βοήθειες», αφού μπορεί να χρειαστεί να σώσουμε ένα δικό μας άνθρωπο ή οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας που κινδυνεύει, από πνιγμό, καρδιακό επεισόδιο κ.α.

Πηγή: lamiareport.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Λαμία: 56χρονη στην εντατική όταν πνίγηκε στο τραπέζι του γάμου
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5120350472547030169
Σχόλια
item