Θεσπρωτία: Κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα «4ο ILPORTO TRIATHLON» για μαζική συμμετοχή Θεσπρωτία: Κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα «4ο ILPORTO TRIATHLON» για μαζική συμμετοχή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα «4ο ILPORTO TRIATHLON» για μαζική συμμετοχή

Αποτέλεσμα εικόνας για Κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα «4ο ILPORTO TRIATHLON» για μαζική συμμετοχή
Η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων μπορεί να συμβάλλει θετικά ποικιλοτρόπως στις πόλεις που τις φιλοξενούν. Η έγκαιρη και ολοκληρωμένη οργάνωση καθώς και ο επιδέξιος σχεδιασμός αποτελούντα κλειδιά της επιτυχίας.
Τα οφέλη των αγώνων του Τριάθλου που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας την 5η και 6η Οκτωβρίου 2019, από την Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας με συνδιοργάνωση της Π.Ε. Θεσπρωτίας, μπορούν σε γενικές γραμμές να ομαδοποιηθούν σε: οικονομικά, εμπορικά, τουριστικά, πολιτιστικά, κοινωνικά και ψυχολογικά.
Πέρα από την οικονομική ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων από τις δαπάνες των επισκεπτών, η διοργάνωση δημιουργεί ευκαιρίες για τη βελτίωση της εικόνας της περιοχής της Ηγουμενίτσας ως ενός ελκυστικού και αναγνωρίσιμου τουριστικού προορισμού. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρονται ακόμα νέες ευκαιρίες για πιθανούς επενδυτές, γεγονός που συνδέεται άμεσα με την αύξηση της εμπορικής δραστηριότητας της διοργανώτριας κοινότητας.
Ενισχύονται οι αξίες και οι παραδόσεις της περιοχής μας σε πολιτιστικό επίπεδο, ενώ ο τοπικός πληθυσμός, μέσω των εθελοντικών δράσεων και της γενικότερης παρακολούθησης της οργάνωσης, αφυπνίζεται όσον αφορά την υγεία και τα καθημερινά οφέλη της άσκησης. 
Αναπτύσσει το αθλητικό ιδεώδες, το ομαδικό πνεύμα και συνειδητοποιείται η ισχύς και η αξία του «ευ αγωνίζεσθαι».
Για τους λόγους αυτούς απαραίτητη κρίνεται η συμμετοχή όλων μας. Η συλλογική δράση θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την επίτευξη των παραπάνω στόχων. 
Κάθε πολίτης οφείλει να επιδείξει τον ανάλογο σεβασμό τόσο στη διοργάνωση, ιδίως όσον αφορά το χώρο που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες, όσο και στην υποδοχή των φιλοξενούμενων αθλητών και των οικογενειών τους που έρχονται από όλη την Ελλάδα. 
Η Οργανωτική Επιτροπή του ILPORTO TRIATHLON
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα «4ο ILPORTO TRIATHLON» για μαζική συμμετοχή
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2286520257869495235
Σχόλια
item