Ραγκούσης κατά Μητσοτάκη για το 112 Ραγκούσης κατά Μητσοτάκη για το 112 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ραγκούσης κατά Μητσοτάκη για το 112

Ραγκούσης κατά Μητσοτάκη για το 112

Σφοδρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύει ο τομεάρχης προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκουσης για το σύστημα προειδοποίησης πολιτών μέσω κινητών τηλεφώνων, με τον αριθμό 112.

Μόλις ξεκίνησε τη θητεία του ο κ. Μητσοτάκης έκρινε απαραίτητο να ανεβάσει την επικοινωνιακή παράσταση «εμένα με λένε Κυριάκο Μητσοτάκη, γι αυτό η ενδιάμεση λύση για το 112 θα λειτουργήσει το αργότερο σε 1 μήνα».

«Σχεδόν 2 μήνες μετά, στις πυρκαγιές που εκδηλώνονται, το 112 απλώς δεν υπάρχει. Ούτε ενδιάμεσο, ούτε καν ενδιάμεσο του ενδιάμεσου» αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης σημειώνοντας ότι «το μόνο που πλέον υπάρχει είναι δημόσιες αλληλοκατηγορίες υπουργών στην προσπάθειά τους να φορτώσουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το κυβερνητικό φιάσκο με το 112».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στρέφει τα βέλη του και προσωπικά στον πρωθυπουργό αφήνοντας αιχμές για τα όσα προηγήθηκαν με την τροπολογία για τον ορισμο Κοντολέοντος στο τιμόνι της ΕΥΠ, υποστηρίζοντας πως «ατυχώς για τον κ.Μητσοτάκη η μη λειτουργία του 112 δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία ακόμη θλιβερή τροπολογία όπως έκανε στην περίπτωση της ΕΥΠ».

epirusblog.gr
5 of 5
Ραγκούσης κατά Μητσοτάκη για το 112
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3064883763774773553
Σχόλια
item