Άρτα: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ (VD) Άρτα: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ (VD) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ (VD)Άρτα: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ (VD)Η Αδελφότητα Πηγιωτών Αρτας στον κύκλο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της και των  εκδηλώσεων  "ΣΕΛΤΣΟ 2019" διοργανώνει  στις Πηγές Άρτας, ιστορική έδρα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη και στην  κεντική πλατεία (πλατεία προέδρου Β. Καπερώνη) την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 και ώρα 21.00, μουσική συναυλία έντεχνου - λαικού τραγουδιού  με τον  Σπύρο Νικολάου  και το  ανανεωμενο μουσικό  του σχήμα με την συνδρομή της Περιφεριακής Ενότητας Άρτας και του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη...
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Νικολάου και το συγκρότημα

Τον Σπύρο Νικολάου, καταξιωμένο και φτασμένο καλλιτέχνη και  τα μέλη του συγκροτήματος  "RESALTO", τους γνωρίσαμε στην Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής  τον Ιούνιο του 2018  και του 2019 στις  μουσικές εκδηλώσεις σε 50 πόλεις της Ελλάδος και ανάμεσα σε αυτές ήταν  και η Κοιλάδα του Αχελώου οπου έλαβαν μέρος. 

Το μουσικό σχήμα  του Σπύρου Νικολάου  εθελοντικά και χωρίς καμία αμοιβή ήρθε από μακριά και πήρε μέρος στην εναρκτήρια εκδήλωση της Γέφυρας Κοράκου,

"Τον απολαύσαμε και πέρυσι  μαζί με τους "RESALTO" στην μεγάλη συναυλία στις Πηγές  όπου  και πρωτοπαρουσίασε το τραγούδι που έγραψε για την Κοιλάδα του Αχελώου "Είμαι ο Ασπροπόταμος και ζω μες την Κοιλάδα…" γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία! Κάτι πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό για την περιοχή. 

Μας εντυπωσίασε η ζεστασιά τους και η απλότητα ενός σπουδαίου καλλιτέχνη και είπαμε να μη χαθούμε…" δήλωσε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών, Χρήστος Καπερώνης.  

"Έτσι και εφέτος  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΣΕΛΤΣΟ 2019 με ανανεωμένο ρεπερτόριο και γνώριμοι πλέον  θα μας διασκεδάσουν και πάλι.  Με τη συναυλία αυτή ανανεώνουμε το μήνυμα  για την Αναστήλωση της Γέφυρας Κοράκου με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και το συγκρότημά του. 

Αποφασίσαμε δε, να ξεφύγουμε για δεύτερη χρονιά  από τα στερεότυπα παραδοσιακά μουσικά δρώμενα. Αλλωστε δεν τα χάνουμε -και να προσφέρουμε στο χωριό μας μία εναλλακτική διασκέδαση που αγγίζει όλους, μικρούς και μεγάλους με έντεχνο λαϊκό τραγούδι και που ήταν πάντα  αίτημα πολλών. 

Στο μέλλον θα προτείνουμε και άλλες τέτοιες εναλλακτικές προτάσεις Γεμίστε τα ποτήρια σας  που λέει ο Σπύρος... και πάμε για τον Αστερισμό της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ και της Κοιλάδας του Αχελώου...", κατέληξε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ (VD)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4514977771111170925
Σχόλια
item