Scarlett Johansson: Μιλάει «ανοιχτά» για το διαζύγιο της!

Scarlett Johansson: Μιλάει «ανοιχτά» για το διαζύγιο της!
Την προσωπική ιστορία του διαζυγίου της ξαναέζησε η Scarlett Johansson κατά τις συζητήσεις για τη συμμετοχή της στην ταινία «Marriage Story», σε σκηνοθεσία του Νόα Μπόμπακ. 

Όταν συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη για να συζητήσει για τη δουλειά, «ήμουν στη διαδικασία ενός διαζυγίου», δήλωσε η ηθοποιός λίγες ώρες πριν κάνει την παγκόσμια πρώτη η ταινία χθες βράδυ στη Βενετία. 
«Δεν ήξερα για τι θα μιλούσαμε… Έφτασα στο δωμάτιο, παρήγγειλα ένα ποτήρι λευκό κρασί και άρχισα να κάνω παράπονα» για τη σχέση στην οποία βρισκόταν.
«Με άκουγε μόνο πολύ προσεκτικά», είπε. «Και τότε με διέκοψε και είπε: «Αστείο είναι που το αναφέρετε»».
Ο Μπόμπακ της είπε: «Πρόκειται μάλλον για ένα έργο… που θα ήθελες να κάνεις ή όχι».
«Ήταν μια εμπειρία που μοιράστηκα μαζί του και την μοιράστηκε μαζί μου. Και κατά κάποιον τρόπο ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή» δήλωσε η Scarlett Johansson.
Ο σκηνοθέτης είπε ότι το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο δικό του διαζύγιο με την Τζένιφερ Τζέισον Λι. 
Στην ταινία, ο Άνταμ Ντράιβερ παίζει έναν avant-garde σκηνοθέτη θεάτρου, τον Τσάρλι, που βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου του με μια ηθοποιό που ονομάζεται Νικόλ και την υποδύεται η Scarlett Johansson, η οποία αισθάνεται να ασφυκτιά από τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του συζύγου της και χρειάζεται μια πιο ικανοποιητική καριέρα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Scarlett Johansson: Μιλάει «ανοιχτά» για το διαζύγιο της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7873996193686640177
item